Interjú Saci nénivel (bemelegítés)

2009.08.16. 22:49 angelday

Winkler korábban már beharangozott interjú-sorozatához "rávezető gyakorlatként" készült egy apró videó, amiből -- deklaráltan -- nem derül ki sok minden. Ettől függetlenül jó szórakozást hozzá!

Saci nénit pedig szeretjük, mert jó arc. Ő már régen felettünk áll.

3 komment

Címkék: videó winkler bemelegítés monspart sarolta rávezető gyakorlat

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr941313895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M.Islander 2009.08.17. 08:26:31

reméltem, hogy csak költői túlzás, de ebből tényleg semmi sem derül ki!
várom a vol.2 összefoglalót, gondolom ennél informatívabb lesz.
nike félmaraton: a 2008-as volt az első félmaratoni versenyem, borzalmasan meleg volt (36 fok), az Alkotmány utcánál lassítanom kellett (1:47:57 lett, míg a novemberi Balaton félmaratont már 1:40-en belül futottam), az útvonal nehezen mérhető a sziget-körökhöz (l. Nyugati téri felüljáró, Árpád-híd pesti oldala, stb.).
sok sikert a felkészüléshez!
vmelyik hétvégére rendezhetnétek a Nike-val karöltve egy margitszigeti 4 körös edzést!

by the way, idén nem lesz 10K challenge?

angelday 2009.08.17. 08:32:33

Lesz 10k, de nem helyszíneken, hanem csak virtuálisan. Ez azt jelenti, hogy kijelölt dátumon elmegyünk futni. :) Részletek majd jönnek.

leo4634 2017.07.25. 12:34:17

Tisztelt, Monspart Sarolta! Kérem ha lehetséges segítsen! Egyedül élek,nyugdijas vagyok.2017. jan. hagytam abba a munkát, 10 évig dolgoztam a cégnél, de már mint nyugdíjas. Azóta felszedtem egy jó pár kilót, nehezebben mozgok, hiányzik a közösség, a munka. Nagyon elvagyok keseredve, nem érdekel semmi. Szeretnék, közöségbe tartozni, futni, mert egyedül nem megy. Most értesültem róla, hogy lenne munka lehetőség is, a nyugdijas szövetség gondozásában. Szívesen vállalnék munkát, a pénz miatt is. Régen vendéglátóban dolgoztam, szinte minden beosztásban. Sok mindenhez értek, fiatalokat is betanítottam. Szeretek dolgozni, örülnék ha sikerülne. Semmilyen elérhetőséget, nem találtam a neten. Ha máshová megy a levél, meg köszöném, ha eljutattnák, Monspart Sarolta részére. Tisztelettel: Judit Molnar Tel: 0620-288-0707

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása