Jobb későn, mint soha : )

2010.03.31. 11:55 DaMartian

Ahogy a kommentjeimben is írtam, az évvége nálam nem a futásról szólt. A Spar maratonon kiszenvedett durva egyéni csúcs és egy félig betegen végigkínlódott Bécs - Budapest Szupermaraton után kicsit elegem lett belőle, akkor foglalkoztunk is ezzel a motivációvesztés témával. Pihenni akartam, és ha már mindenképpen mozgás, akkor inkább labdával a kezemben futkosni. Általában a december a munkám jellegéből adódóan nyugodtabb időszak, de ezúttal ez sem úgy alakult, mint eddig. Hivatalból persze fel-felnéztem a futóblogra is, de igyekeztem csak az égetően fontos kérdésekbe belekotyogni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még az átalakított Nikerunning (leánykori nevén Nikeplus) oldalra is haragudtam, annyira körülményes és lassú lett, hogy hónapokig fel sem mentem rá, csak automatikusan töltögettem azt a kevéske futást, amit teljesítettem, de azt sem tudtam hogy áll pl. a zsola által életre hívott futóblogos kihívás : )

Aztán jött az Újév a nagy fogadalmak, és az éheztetés megtette hatását, minden eddiginél nagyobb lendülettel vetettem bele magam a futásba (persze adódott némi extra motiváció is : ) így januárban a vacak idő ellenére életem legtöbb kilométerét termeltem. Aztán egyre közeledett az újabb balatoni megmérettetés ideje, így megint nem igazán kerültem klaviatúraközelbe. Nos nem kifogásként írom ezeket, csupán azért, mert tudom adós vagyok még valamivel a lelkes Bloggereknek, ugyanis volt október végén egy kihívás, aminek az eredményei ismertek, hiszen itt is részletesen közzétettük őket. Részvételetek elismeréseként jónéhány ajándéktárgyat ajánlott fel a szponzor, amik azóta itt figyelnek az asztalomnál, és várják, hogy jogos (és remélhetőleg szorgos) gazdáikra találjanak.

Engem kell megkövezni, hogy hónapokat ültem rajtuk, de a Tavaszköszöntő futás közeledtével gondoltam rövidre zárom végre ezt a témát is, hiszen így egyben lehetőség adódik át is adni a díjakat, mert ez az, ami korábban szintén fejtörést okozott (hogy kapjátok meg az ajándékokat?) Kárpótlásul viszont nem tartok sorsolást, a győztes csapat(om) minden tagja kap szuvenírt ; )

Hogy mik is az ajándékok, amiket úgy várnak a Human Racerek?

Kereskedelmi forgalomban nem kapható, kifejezetten erre az alkalomra gyártott díszdobozos Human Race 2009 pólók. Egy-egy ilyennel szeretném megköszönni a csapatkapitányok lelkesedését és aktivitását: Bitliszbá, Zsola, kmrmtms és jómagam feszíthetünk majd ilyenben:

      

Azok számára, akik iPod nano-val futnak, egy-egy Nike karpánt:

Az egyik postban már említett "úszósapka" jellegű futófejfedő, amiről írtam, hogy nekem mennyire bevált. Idén szerencsére nem volt akkora hideg, amikor használni lehetett volna és a tavasz beköszöntével jó darabig nem is lesz, de azért mindig jól jön a futó repertoárjában egy ilyen ruhadarab, mert ahogy a Centrum? vagy Skála? korabeli reklámjaiból tudjuk: Tél lesz jövőre is : )

 

 

A legutóbbi 24. Nike Budapest Félmaraton technikai eseménypólója (ritkaságszámba megy annak aki nem csapott le rá időben, mert a verseny előtt már egy héttel nem lehetett beszerezni)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És végül de nem utolsó sorban a dél-afrikai futball világbajnokság közeledtével egy kis focis ihletésű, de egyáltalán nem csak focihoz használható ajándék: (RED) cipőfűző, a Nike egyik jótékonysági akciójának jelképe, hasonlóan a korábbi LiveSTRONG-os sárga karszalaghoz, csak ezúttal nem a rákbeteg, hanem a HIV fertőzöttek megsegítése a cél. Arról nem beszélve, hogy mennyire feldobja a legkommerszebb cipőt is a vérvörös fűző, emellett mindenki rögtön láthatja szolidáris gondolkodásunkat is.

Ezek tehát a nyeremények, és mivel a legtöbb 10 kilométert a Sportbanditák csapata futotta, az összes bandita átveheti nyereményét a Tavaszköszöntő futáson.

A győztesek névsora: kinfri, julcsi, cs.dori, Tschoppy, Felician, j.gonda, o.gabor, Apollonia28, Zerus, Riti18, MyLady, bombike, Ezmarcika, fuTAMAS, Gaál B.

Aki ma nem tud jönni, az írjon privátban hogy megbeszéljük hogyan tudja megkapni az ajándékát! 

Gratulálok mindenkinek, aki lefutotta a 10 kilométeres távot október 24-én! Jövőre remélem megint lesz Human Race, de addig is találkozunk délután :)

14 komment

Címkék: ajándék adósság kihívás human race

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr881669598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mylady 2010.03.31. 12:02:22

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.....
kösssszi :)

én sajnos(?) nem megyek futni, mert egy interjúra megyek (állás ügyben, khm), de utána lehet, hogy oda tudok menni
meddig lesztek? :)

Mylady 2010.03.31. 12:03:26

"pl. a zsola által életre hívott futóblogos kihívás"

milyen kihívás???

DaMartian 2010.03.31. 12:19:37

@Mylady: fél 8 - 8-ig szerintem simán... Gyere csak

DaMartian 2010.03.31. 12:28:26

@Mylady: a Balaton Maratonig tartott... Már régen vége : )

Tschöppy · http://elsomaratonom.blog.hu 2010.03.31. 12:40:04

Hát mit is mondhatNÁK... Köszi! :)

Viszont nem tudok menni ma sajnos, írok egy mailt DaMartian!

plat 2010.03.31. 15:46:38

Januárban extra motiváció? Vajon mi, vagy ki lehetett az? :)

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2010.03.31. 17:03:38

@plat: az milyen már, ha lefut az asszony? :DDD

Bloom77 2010.04.01. 07:34:47

@DaMartian: Szia, ezt a karpántot meg lehet vásárolni Nike üzletekben?

zerushunter 2010.04.01. 07:54:55

@DaMartian, írtam üzenetet, szólj ha megkaptad, nagyon jók a cuccok!

kmrmtms 2010.04.01. 09:04:19

@DaMartian: Szia! Én is írtam még tegnap délután.

Mylady 2010.04.01. 09:34:30

Én átvettem a nyereményemet tegnap. Köszmégegyszer! :)

DaMartian 2010.04.01. 14:16:53

@rrroka: Pedig ez történik rendszeresen... : )
@Bloom77: Ofkorsz
@Többiek: örülök hogy megismertem azokat akik személyesen megjelentek, akik pedig írtak/nak azokkal egyeztetek az átadásról...

bombike 2010.04.01. 18:40:35

Lényegében csak tegnap volt rossz idő. Mintha egy próba lett volna,hogy kimegyünk-e így is:)

Köszönöm még egyszer én is az ajándékot.

zerushunter 2010.04.14. 08:29:13

szevasz @DaMartian, ha kell bemegyek érte bárhova :) nem kell kiküldözgetni :)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása