Thaifutás

2011.03.03. 16:01 angelday

A thaifutást sokféle képpen értelmezhetjük, most a Futóklub (és benne a tombola) egyik jellegzetes figuráját, MC Markocsánt kértük fel a behatóbb értelmezésre. Az alábbiakban teljesen autentikus módon ismertetjük a thaifutás pontos folyamatát. (A figyelmet felhívjuk arra, hogy a képek nem forgácsmunkák, a hangsúly az autentikuson van.) A szó most Markocsán Sanyié!

MCM-mel szombaton találkozhatnak az érdeklődők. Nem egy Északi-sark futás, de ennek is megvan a maga romantikája!

5 komment

Címkék: képek mcm markocsán thaifutás

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr132707463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2011.03.04. 10:18:02

Aszta, nagyon állat! Nincs jobb, mint futni egyet a tengerparton, aztán belevetni magunkat a vízbe. Teljes átéléssel nézem a képeket (és nem kis irigységgel :-)).

sanyosz 2011.03.04. 10:36:52

@azilinha: te is szép helyen jártál :)

doncii · http://doncii.blogspot.com 2011.03.04. 16:07:35

@sanyosz: Na pont errol beszeltem, Futoblogos poloban a vilag vegerol kepek! Tenk ju.

Azt azert en sem gondoltam, hogy mikozben en -2 fokban enyhe eszaki szelben futkoraszok a parkban, addig te a tengerpartrol (khm.. ocean) kuldesz fenykepet, ahogy a koktel utan a tajmasszor csaj maszatolja olajos kezevel a hatad... ez kicsit ovon alul volt :) Meg szerencse, hogy Zsola nem kuld kepeket arrol, mit muvel Miamiban :)

A vasarnapi futoversenyre +4 fokot irnak egyelore, mar most sirok oromomben. Ja, allitolag eso is lesz... semmi sem tokeletes.

Nannycsuri 2011.03.04. 16:18:29

Az még csak hagyjá', hogy Thaifutás ez már önmagában felháborító (sárgulok... :o) de szerintem nem is volt futás, csak annak imitálása, hisz a képek azt sejtetik, hogy csak egy laza hátizsákos túra volt futás helyett. Még jó, hogy kicsit nagy rám a pólóm, megpróbálom magam síkabátostól belepréselni, hogy nekem is legyen futóblogpólóbanavilágkörül képem.

steve runner 2011.03.07. 16:12:23

Happy finish? Egészségedre! :)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása