Már majdnem tavasz!

2011.03.07. 10:11 angelday

Szombaton Tóth Istvánnal, a kevesebb, mint egy hónap múlva az Északi-sarkon maratont futó első magyarral futottunk a szigeten. Némi hangulati aláfestő zene és képsorok:

A videóból is látszik, hogy MCM is hazatért, bár barnaságát ő maga úgy jellemezte, hogy "felére olvadt", no igen. Másik dolog: megpróbáltam Vajda Zsuzsiékkal az élbolyban futni 1200 métert (a videóba be is vágtam röviden). Érdekes módon a megfigyelésem az, hogy ebben a tempóban a busz után szaladni meglehetősen lassú, viszont több száz méteren már feltételezi az edzettséget erősen. :) Most azt terveltem ki a magam kis béna (kezdő) szintjén, hogy megpróbálok minél hosszabban futni a bollyal. 1200 méter már megy!

Hamarosan itt a tavasz egyébként, ha jól tudom, akkor még egy hétvégi Futóklub lesz, aztán elindul a 2011-es futószezon. Én általában ilyenkor szoktam új inspiráció után nézni. Idén azt hiszem saját magam 9 évvel ezelőtti verziója lesz majd az etalon.

re: Tóth

Aki szeretne Istvántól kérdezni, itt a hozzászólások közt megteheti. Neki egyébként nem volt különösebb gondja a 2x5350 méterrel. Megkértem rá, hogy majd küldjön néhány exkluzív fotót a helyszínről, remélem sok anyagot készít!

3 komment

Címkék: videó tóth istván összefoglaló futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr752717641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2011.03.07. 12:04:42

Szerintem tedd ki a 9 évvel ezelőtti képedet a hűtőre, az ad némi motivációt. Lehet, hogy inkább be kéne lőnöd azt a sebességet, ahol a legjobban fogyaszt a futás és akkor 2-3 hónap alatt lemenne a fölösleg, nem vészes az, persze felsőtestre lehet, hogy edzeni kell, de nyárra simán össze tudod szedni magad ha kitartó vagy.

M.Islander 2011.03.07. 17:26:45

na lassan én is lemegyek egy lassított kamerás felvétel, a társaság, a tombolazokni és a rétes supply kedvéért, illetve nyomon követném Angelday "Rambo Lite" programját :o)
a mezítelen felsőtestű és ilyen távolságból roppant szőrős übehatléta rulez, gondolom úszott is egy jót a Dunában.

én is nyomtam 21km-t szombat délben (tök jó idővel: 1:39 alatt), de a reggeli futás télen nálam is extrém sportnak számít.

én 2-3 kg mínusszal beérem majd, szerencsére nem gyomrosodtam meg annyira a télen (bár az elmúlt pár napban csodálatos az étvágyam, mióta tudom, hogy messze még a tavasz és pénteken egy nigiri-sashimi overdose is bejátszott)

pannonfunk 2011.03.07. 17:56:29

Február 14-én 3000 m-ig bírtam az élbollyal, lett is jó kis PB-m 1 szigetkörre :) Mindenkinek ajánlom a futóklubbot, nagyon inspiráló tud lenni. Most 3 kört mentem, és előbb indultam, hogy ne maradjak le a rétesről. Ami a második legjobb dolog a futóklubban az inspiráció után :)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása