Versenyajánló

2011.10.07. 10:11 szasza75

A hétvégére két eltérő jellegű futóversenyt ajánlok: 

1./

Aki nem szeretne sokat utazni viszont versenykörülmények között szeretne 2011. október 9-én futni előreláthatólag hűvös időben 10 kilométert, annak kiváló program lehet a Budapest Futófesztivál - NATO futás. A mezőny a Vérmezőről indul és a Felvonulási téren lesz a cél. 

2./

Kissé vállalósabbaknak ajánlom a No megállj csak elnevezésű futóversenyt és túrát. A Bükk déli oldaláról lehet meghágni a hegyeket és visszatérni a rajthelyszínre Cserélfaluba. Futók a 42 és 75 km-es távon indulhatnak, emellett számos távon (16, 25, 35, 60, 100 km) túrázók is részt vehetnek az erdő szerelmesei. Az esemény október 8-án lesz. Jómagam a 60 km-es távon próbálok szerencsét. Egyébként erről az eseményről már írtam egyszer, amikor a 35-ös távon indultam, egyszer pedig a 60 km-esen.

Hajrá hétvégére!

2 komment

Címkék: hétvége verseny program

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr633282562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bozót · http://www.bozotfut.blogspot.com 2011.10.08. 12:43:31

A Várpalota félmaraton se egy rossz program, ha valakinek az van közel! Az ajándék kétliteres borocska is jelenthet motivációt :))

Wolf1973 2011.10.09. 14:35:12

Lenyomtam a 10 km-et a Nato futáson 56:20 alatt. A rajtkor 7 C fok és esett az eső, utána sem javult nagyon az idő, sőt az Andrássy úton elég erős-hideg szél is volt. A verseny jó hangulatban telt, két frissítő állomás volt út közben, ahol hideg vizet osztottak. Nekem nem nagyon esett jól ebben a zord időben. A km jelző táblákat hiányoltam, csak a stopper órám szerint tudtam nagyjából belőni, hogy kb. hol járok. Elég sok ismerőst láttam azok közül, akik a Nike sziget futásokon is részt szoktak venni.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása