Most szombaton hídfutás!

2012.01.05. 10:41 angelday

A Futóklub következő téli eseménye a már-már trademarkká vált hídfutás idei (és a téli futószezon) első állomása. A hivatalos meghívó:

A Margit híd elhúzódó felújítása miatt hosszú hónapokig nehezen tudtunk eljutni a Margitszigetre, de szerencsére egy jó ideje már a gyalogos forgalomnak is átadták a megújult és gyönyörű hidat, mi azonban még nem ünnepeltük ezt meg. Most szombaton, a szokásos szigetkör helyett ezúttal feljövünk a hídra is és megmutatjuk a városnak, hogy futni jó, együtt futni pedig még jobb.

Találka január 7-én szombaton 9:45-kor a Nike Futóklubban a Margitszigeti Atlétikai Centrum mellett. Ezúttal is lesz cipőteszt, tombola Nike-nyereményekkel, valamint ezúttal sem maradhat el a pogácsa és tea.

Gyertek el, fussuk ki magunkat. :)

Megvan az útvonal térképe, már mutatjuk is:

hidfutas_utvonal.jpg

1 komment

Címkék: ajánló margithíd futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr583521277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DunDili_Vili 2012.01.05. 17:05:03

Én sajna vizsgázom akkor, de majd legközelebb...

Jóidőt, jófutáást!!!

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása