Vasárnap: Yours Truly Dunakeszin

2012.01.26. 10:04 angelday

A Dunakanyar Régió honlapján olvasom:

Idén Dunakeszi adja a Yours Truly egyik magyar helyszínét, ide szervezzük a Nike Futóklub téli edzését is vasárnap délelőtt. Egy 2,8 km-es kijelölt pályán lehet nekivágni a távnak (térkép itt), de szeretettel várjuk azokat is, akik kevesebbet szeretnének futni. Ne felejtsd: közösen, csapatban futni mindig nagyobb élményt jelent!

DK január elején már promózta a Bitliszbá védjegyezte közösségi versenyt, ami most hétvégén a Nike Futóklubnak is egyúttal a helyszíne lesz.

Operatív részletek: január 29-én vasárnap 9:40-kor Dunakeszin találkozunk, a Gizella út 36. alatttérkép. (Vonattal érkezők a Nyugatiból 9:11-kor indulóval jöjjenek, Dunakeszi alsó megállóig. Onnan kb. 800 méter séta.)

Ami szokás szerint várható:

  • cipőteszt,
  • tea és pogácsa,
  • szakértő futóedzők,
  • a szokásos tombola és a Nike-nyeremények,
  • jó hangulat

A pálya 2,8 km hosszú, viszont mindenki annyi kört fut, amennyi jól esik neki. Arra kérünk még minden résztvevőt, hogy hozzon "batyut". Idézem DK-t:

Ez azt jelenti, hogy minden futó hoz magával üdítőt, banánt, csokit, nápolyit, szőlőcukrot, bármit. A verseny rajtja előtt Janó ezeket begyűjti, majd barátaival két autóval előzgetve a mezőnyt kempingasztalra kipakolva frissítőpontokat alakít ki, így osztva vissza a futóknak a saját maguk által hozott frissítőket.

Az esemény Facebook lapján kérjük megejteni a visszaigazolásokat, sokkoljuk le a létszámmal Bitliszbát. :) Eddig már 81-en sokkolják!

4 komment

Címkék: ajánló yours truly futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr63833652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

effe 2012.01.26. 14:09:22

Janó majd Agárdon gyűjti a batyut :)

mgergoo · http://dagadtkocsog.blog.hu/ 2012.01.26. 16:57:49

@effe: igen :-) A batyúkat is Keszire hozzátok, ha lehet :-)

bitliszbá 2012.01.29. 20:44:24

109 reggel regisztrált és legalább 2 később csatlakozott futótárs azaz legalább 111 futó + jelentős számú kísérő, szurkoló... Királyságos volt. Aki nem jött el, az járjon utána.

csiripiszli12 · http://kedvesazelet.blog.hu/ 2012.01.30. 08:10:24

@bitliszbá: Sajnálom, hogy végül úgy alakult, hogy nem tudtam menni :(
Bár az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy ezeket a számokat látva lehet, hogy így volt jobb: ez nekem már akkora tömeg, amekkorában nem érzem jól magam.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása