Egyetemi szerdák

2012.04.17. 15:33 angelday

Mostantól szerdánként 6 órától a Margitszigeten, a jól ismert Futóklubban (pontos helyszíne a MAC) mindig valamilyen szervezett esemény keretén belül lesznek a futások. A felállás a szokásos Futóklub esemény, viszont most minden héten lesz valami érdekesség. Ezen a szerdán például Rubint Réka tartja a bemelegítést (színpad, hangosítás, fejmikrofon).

A közös futás után a Futóklub melletti szórakozóhelyen fiatalos parti indul be a Nike egyetemista futónagykövetei főszereplésével, és természtesen MC Markocsánnal is összeverhetjük a habos sert. (A futás utáni sör intézményét, ha tehetem, én magam is gyakorlom. A copyright nem az enyém, hanem Csétomié. Ők általában szeretnek bedobni egy pofa sert futás után.)

A legfontosabbat nem említettem: ezeken a szerdákon az atlétika pálya is nyitva áll a Futóklub látogatói számára ingyenesen, tényleg érdemes lesz eljönni! (A zuhanyzó viszont továbbra is fizetős, hiába, nem lehet minden mindig tökéletes.)

A Facebookon tudtok feliratkozni, de ez természetesen nem kötelező.

Megjegyzés: az "egyetemi" jelzőtől nem kell megijedni, az esemény valóban alapvetően fiatalos fókuszú, de természetesen szívesen látunk mindenkit korra tekintet nélkül! Erre a legjobb bizonyíték maga MCM.

2 komment

Címkék: mac make it count egyetemi szerdak

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr224456584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.04.18. 13:59:42

nah, milyen piros lett az új design, bár a címsoroknál az egér még megmutatja a régi színt is :)

angelday 2012.04.18. 14:11:06

@viito: igen, #makeitcount piros egészen pontosan. A címsor és bullet fixekkel még adósok vagyunk!

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása