Szerdai futás Rubint Rékával

2012.04.19. 17:17 angelday

Ha vannak, általában el szoktam bliccelni a Futóklub bemelegítéseket mindenféle képalkotási dologra hivatkozva, de tegnap úgy döntöttem, hogy végigcsinálom Rubint Rékával az edzést legjobb tudásom szerint. A bemelegítés elején természetesen igen bénán mozogtam (nem mintha később ez megváltozott volna), de persze egy idő után rá lehet erre is érezni.

Lindának van két DVD-je is a művésznővel, arra szokott edzegetni itthon, a tegnapi után én is megerősíthetem: ha valaki csinálja vele együtt, teljesen jó.

De miért is ne lenne az? Rubint egész életében ezzel foglalkozott, nyilván nagyon jó a mozgása és nagyon dinamikus órát tart. Dacára annak, hogy nem saját CD-ről mentek a számok, baromi jól átmozgatta az embert futáshoz, és, ami nagyon tetszett, folyamatos volt az átállás egyik gyakorlatból a másikba. Egyszóval a sok év rutin megmutatkozik, nem hittem volna, de nagyon bejött az egész.

Magát futást a dinamikus bemelegítés után jól elfutottam (gyk: kifáradtam), ahogy kell, ráadásul a JUST 30 verseny győztese folyamatosan próbált megelőzni, így a végén kifulladva 33 perccel értem be (és nem gyalogoltam bele, héló!). DaMartianék mentek még egy kört, ha így folytatom, én is menni fogok.

A tegnapi képekből készült galériát itt találjátok, jövő szerdán megint lesz valami program, érdemes lejönni, már csak azért is, mert szerdánként lesz nyitva a Futóklub számára az atlétika pálya és Vajda Zsuzsi számos gyakorlatot tervez ott is.

Futóklub egyébként minden nap van, azaz:

Hétköznaponként: 17-20
Szombat: 9-12

Vasárnap: Markocsán Sándor egy kanapén alussza ki a szombat fáradalmait

3 komment

Címkék: rubint réka futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr984461401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dvorcsakl 2012.04.19. 19:31:55

Engem az érdekelne, milyen sapka volt Rékán. Brutál bejön az a szín.

BGy · http://babosi.blog.hu 2012.04.19. 20:11:10

Nekem tetszik Norbiék "küldetése", tényleg meg kell reformálni a kajálást, a menzát és a mozgást, de a sok bulvárújságos balfaszoskodással egy kicsit rontanak a dolog komolyságán. Bár lehet, hogy ők csak bábok, tudja tököm.

Tapmancs 2012.04.20. 11:04:16

off: Suunto M4-gyel van valakinek tapasztalata? Nekem csak egy hónapja van, hosszabb távú tapasztalatok érdekelnének.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása