Van már rólad jó futós kép?

2013.03.27. 08:39 angelday

Az esély, hogy úgy mondjam, hétről hétre növekszik, ugyanis a fáradhatatlan, olykor zseb-heliről fotózó, Szaszafotó megint publikált 111 képet a múlt szombati hídfutásról. Kedvenc futóedzőnk, mentorunk és barátunk, Markocsán "mindig a hülyeség" Sándor, a barátnőjével és frissítőpohárral a kiemelt képünk ehhez az ajánlóhoz:

mcm_he_pohar.jpg

Ami pedig az e heti Futóklubot illeti: ha betemet, ha nem temet be minket a hó, órát kell állítanunk szombatról vasárnapra, mégpedig előrefelé. Ehhez a szervezett esemény mondhatni a szokásos: a budapesti Felvonulási Téren (bocsánat: az Ötvenhatosok terén) találkozunk március 30-án, szombaton éjjel 1-kor (tehát szombat este kell elindulni). A koncepció tradicionálisan az, hogy legalább 88 futó segítségével aktiválódik a fluxuskondenzátor és futás közben egy órával előrébb találjuk magunkat az időben. :)

Két táv és két tempó lesz: 7,5 km és 10,1 km, a rövidebb távon 7 percessel, a hosszabbon gyakorlottabb futókkal 6 percesekkel megyünk majd. Cipőtesztben kipróbálhatók a futurisztikus cipők, lesz iso, tombola és ajándékok. Apropó, érdemes beöltözni a téma alapján futurisztikus ruházatba, mert ezt is díjazzuk a tombolán.

A hivatalos eseményoldal itt.

3 komment

Címkék: ajánló képek Futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr285174915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsonni666 2013.03.28. 12:29:31

statigr.am/tag/futoblog/

instagram #futoblog... miért nem gyűjtjük ide a jó futós képeket? kit érdekel?

doncii · http://doncii.blogspot.com 2013.03.28. 19:18:25

Jolvan sracok, a kodos Albionbol hazarepulok, csak emiatt! Meg egy kis sonka + torma miatt :)

De akkor keremszepen keszuljon rolam olyan portrefoto, hogy jobban nezzek ki mint a russzel kro es a hju dzsekmen egyuttveve!

szasza75 · http://szasz-a.blog.hu 2013.03.28. 21:19:09

@doncii: lehet nem leszek az aki a fotót készíti :-)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása