Walter Ulrik – A futás nem minden

2013.04.05. 18:26 angelday

ulrik_futasrol.jpg

Hangosan szuszogott fel az óra. Hajnali 3:50-et mutatott. A nyári időszámításra átállás miatt bizonytalan voltam, mikorra is állítsam, hogy semmiképp ne késsek el. Nem aludtam jól. Mondjuk mostanában amúgysem telnek túl jól az éjszakák. Merev térdekkel kászálódtam ki az ágyból. A gőzölgő kávé fekete, kesernyés illata ébresztett fel igazán. Kint még sötét, de a madarak már hangosan énekelnek. Szemerkél az eső. Lassan összekészülődök és útnak indulok. Pedig szívesen bújnék vissza a párnák ölelő, fűtött kuckójába. Egyetlen porcikám sem kívánja azt a hideg, sziszegő esőt, amit a ház kapujában a huzat az arcomba vágott. Kiléptem. Kapucnit a fejemre húztam. Meghúztam a lépteim a villamos felé. Jól időzítettem, nem kellett rá sokat várni. Nem mertem leülni, nehogy a motorok finom zúgása álomba ringasson. Figyeltem az arcokat. Másokat is megviselt picit az éjszaka során elvesztett egy óra. Volt, aki még csak hazafelé tartott. De volt, aki talán munkába, vagy ki tudja hova. Volt, aki a Vértesbe. (…)

Ez csak az eleje annak az írásnak, amit Ulrik tegnap publikált az Ultravalo.hu oldalon. Olvassátok nagy figyelemmel, jó anyag.

2 komment

Címkék: ajánló motiváció futás

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr695202939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

193 2013.04.08. 10:39:18

A futó nem kell, hogy négy percen belül fussa a mérföldet vagy négy órán belül a maratont.
Annyi kell csak, hogy fusson, fusson és néha szenvedjen.
Akkor aztán egy napon felébred és felfedezi, hogy valahol az úton meglátta már a rendet, a törvényt, a szeretetet és az igazságot, amelyek az embert szabaddá teszik. (Dr. George Sheehan)

A futás nem minden, nem a futás az életem. De a futás fontos pontja az életemnek. Nem a futásnak, hanem a futással élek. ( Walter Ulrik )

Ulrik a Vértesben célbaért!
Immár ő is SZABAD ember lett!

Gratulálok az írásodhoz!

doncii · http://doncii.blogspot.com 2013.04.08. 13:47:19

Csatlakozom, inspiralo iras, riszpekt!

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása