Lánykérés, buszásás és Szilvi

2013.06.06. 16:02 mgergoo

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ez az Ultrabalaton nekünk nagyon flottul ment. A pár óránként menetrendszerűen beköszönő zivatartól eltekintve teljesen optimális futóidő volt. Jobb és könnyebb volt így futni, mint a tavalyi embertelen hőségben.

Amikor tavasszal már készülnek a nagy logisztikai és mindent öszefoglaló, minden percet megtervező táblázatok, beosztások és váltások – én csak nevetek. Az UB attól is UB, hogy az első pillanatban képes valami váratlan esemény áthúzni egy többhetes szervezői munkát. Tavaly a rajt után 12 perccel hátsótengelyt vásároltunk egy almádi kerékpárboltban és gyakorlatilag egy másodpercet sem töltöttem ott, ahol a csapattáblázat szerint lennem kellett volna. A váratlan helyzetek és az azokra adott megoldások is adják az UB hangulatát és szépségét. A váratlan helyzetek mellett persze vicces történetek is előfordulnak.

Pénteken a főszervező, Nagy Peti arca váltott hamar zöldre, amikor megtudta, hogy a Nehézbombázók első embere lesz Lubics Szilvi, ugyanis a számítógépes rendszer miatt valamiért nem lett volna jó, ha egy váltócsapat ér elsőként az első időmérő pontra, ezért Szilvivel beszélnünk kellett, hogy legyen kedves és engedje el a mezőnyt egy kicsit. :-)

ub_szilvi.jpg

Egy másik kárörvendésre remek alkalmat adó helyzet a HullaDK csapatunkkal történt. Béreltek egy lakóautót, benne konyha, ágy, plazma TV, StarWars DVD-k a tévé mellett, el tudjátok képzelni, milyen így UB-t futni. Amikor mi már éppen kezdtünk megcsömörleni a banántól és izóitaltól, ők éppen melegszendvicset csináltak a lakóautó konyhájában. Szóval a kisördög azért elvigyorodott bennem, amikor jött a hír, hogy Keszthely előtt beásták magukat a sárba és a keszthelyi tűzoltóknak kellett őket kihúznia...

buszas.jpg

Voltak persze nem csak vicces, hanem felemelő pillanatok is, nekem ilyen volt Balogh Ádi megtalálása, és az a szakasz amin segíthettem neki, de most a lánykérésről szeretnék beszélni. A DKGramm csapatból Bálint Gergő a csopaki esőben letérdelve megkérte Széll Nóri kezét. Nem tudom, kitől láttak ilyet, de innen is sok boldogságot kívánok!

noriesgege_1.jpg

Sokszor mondom, hogy az UB-ről mindig más emberek jönnek vissza, mint akik odamentek, ebben az esetben Nóri és Gege menyasszonyként és vőlegényként. A gyors villanásszerű élmények hamar emlékekké vállnak, olyan emlékekké, amire sokáig emlékezünk majd.

Nektek milyen történeteitek vannak az idei Ultrabalatonról? Meséljetek!

8 komment

Címkék: történetek lánykérés dk Ultrabalaton

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr795346079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GeGe007 2013.06.07. 08:15:03

Amikor Aszófőről Vászolyra mentünk egyből, és kitaláltam, hogy ne a futók között menjünk. Na az iGo be is tervezett egy útvonalat, valami erdőn keresztül (benne maradt a földút funkció). Így kb. 2 km után egy Camel Trhopy-n érezhettük magunkat. "Szügyig" a sárban, egy 9 fős Transit-tal. Minden vezetés technikai tudásomat bevetve próbáltam nem elásni az autót, és keresni az első lehetőséget megfordulni. Amikor végre sikerült, természetesen elakadt, és jó négy próbálkozásra sikerült kiszedni a nyomvályúból, hogy sikerüljön valami tapadás fogni az első kerekekkel. Innen köszi Darázsi Zsolti barátomnak, aki megtanított a technikára, mert ha ott elakadunk, nem tudom hogy szedjük ki. Na de a lényeg, hogy vissza Aszófő-Pécsely, és 700 méterrel a váltópont előtt megelőztük a futónkat. :)
Ezt leszámítva nyugodtan telt az út, nem nagyon voltak, váratlan események. Egyszer kellett beugrani egy sérülés miatt a utolsó előtti szakaszon. És nálunk mindenki lényegében első "bálozó" volt.

BGy · http://babosi.blog.hu 2013.06.07. 08:32:00

Hogyan lehet együttélni a versennyel Csillagok Háborúját nézve? Mind a kettő teljes embert kíván. :)))

Pepinke 2013.06.07. 12:57:10

Ez a lány az első képen nem tűnik túl egészségesnek. Hízni kellene egy kicsit...

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2013.06.09. 15:13:48

Tényleg megváltoztatja az embert az UB. :) Nagy királyság volt, megyünk jövőre is, nem kérdés, (bővebb beszámoló a blogon ha vkit érdekel).

@Pepinke: nincs semmi baja a lánynak, csak ultrafutó. :)

Pepinke 2013.06.11. 22:21:06

@szancsurrr: nem tudom. :) Csak azt láttam/látom, hogy túl sovány. Félteném
De fentebb már felvilágosítottak, hogy ultrafutó. Tudom, mi fán terem az, de akkor is :)

cindbl 2013.06.12. 20:29:00

lubics szilvi. ultrafuto. :D

Bozót · http://www.bozotfut.blogspot.com 2013.07.01. 04:23:40

Három éve Csapó Andris (Süni) is az UB-n, Almádiban, kérte meg a barátnője kezét :-) Biztosan tudom, mert én voltam a kísérője :-)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása