25 éves a "Just Do It" szlogen

2013.07.04. 17:08 angelday

Dan Wieden, a legendás Wieden+Kennedy reklámügynökség először 1988 júliusában használta a híres szlogent. És tudtátok, hogy ez volt a legelső reklám, ahol feltűnt?

"Minden reggel 17 mérföldet futok. Az emberek kérdik tőlem, hogy télen hogyan oldom meg, hogy ne koccanjanak össze a fogaim? Az öltözőben hagyom őket." – Walt Stack 80 éves futó a Golden Gate hídon.

Wiedennel egy angol nyelvű interjú a szlogenről pedig itt (nem tartott neki sokáig kitalálni).

(Forrás: Kreatív.hu)

4 komment

Címkék: videó Nike Just Do It

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr955391273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kocafutó 2013.07.05. 18:08:28

Sziasztok!

Bocs az OFF-ért: Első félmaratonomra készülök, főleg laza futásokkal, heti egy tempósabb edzéssel. Tudtok mondani olyan módszert, amellyel meg tudnám nagyjából saccolni, hogy a versenyen milyen tempóra lehetek képes?

Köszi előre is! :)

spiderbond 2013.07.06. 21:03:06

@Kocafutó:

Ezzel ki tudod számolni, ha van más távról mért eredményed:

www.runnersworld.com/tools/finish-time-calculator

Kilfish · http://www.kilfish.com 2013.07.06. 22:27:47

Azért ezeket a kalkulátorokat elég erős fenntartással kell kezelni, nálam pl. ha beírom a 10 km-es időmet, félmaratonra sokkal jobb időt kapok tőlük mint amilyent valóban tudok futni, amikor pedig a félmaratonos időmet írom be, akkor 10 km-re kapok jóval gyengébb eredményt mint amit igazából tudok. A megadott időim ráadásul elég stabilak, az utóbbi 1-2 évben versenyeken elég hasonló félmaratonokat és 10 km-eket futottam, szóval arról nem lehet szó, hogy véletlenül nem jött össze egy verseny, és ezért olyan időt adok meg aminél igazából jobb van bennem.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása