Filmajánló: Spirit of the Marathon

2013.07.19. 08:49 mgergoo

Talán van, aki már látta közületek, de most már magyar felirattal is megtekinthető a videómegosztón. Sokunk példaképe Simonyi Balázs így ír a filmről a blogjában:

Benne a kenyai futó, aki családja megsegítésére versenyez, Japánban él, és mindig mindig mindig 2. vagy 3. lesz. Az amerikai csont-bőr elit hölgy, aki a későbbi olimpiai bajnokot veri meg, majd jövőre is győz. A férfi, aki sérülés miatt nem tud elindulni a várva várt versenyen párjával, de felesége helyette is teljesíti az álmát. A vén szivar, aki nyughatatlan, és hetvenévesen is a következő maratonjának öt-tízperccel jobb finisidejét tervezgeti. Két elsőáldozó maratonista lány: az egyik végigszenvedni magát sírógörcsben, a másik adományt gyűjt, majd a gyereknevelésre teszi fel az életét.

Szólj hozzá!

Címkék: film simonyi balazs spirit of the marathon

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr525407087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása