Hamarosan itt a télapó, itt a karácsony – Futóblog 2013 téli futócsomag rendelés

2013.11.20. 12:47 angelday

Sziasztok, a Futóblog felső rendelés utolsó darabjait Szasza éppen most teljesíti, de máris elindítanánk a következő Futóblogos termékrendelési programot, ami nem más, mint egy teljes Nike futószett télre női és férfi változatban:

teli_futocsomag_logo.png

Rövid háttér: én tavaly vásároltam meg életem első téli futószettjét. Akkor Markocsán Sanyival konzultáltam előtte, hogy mit kell vásárolni, nekem ugyanis fogalmam sem volt róla. Ezt a koncepciót dolgoztuk most ki Szaszával: legyen egy olyan futócsomag, ami egy remek alap bárki számára, hogy legyen egy téli futószerelése akár kezdésnek, akár valamilyen pótlás, vagy továbblépés formában. Hibátlan ajándék karácsonyra! Részletek az ugrás után.

A csomagban adunk télen is hordható futónadrágot, téli felsőt és egy széldzsekit, mindezt színben illeszkedő feketében (a női változatban csak naci és felső van, de jobb felső). A ruhákat természetesen külön-külön is meg lehet vásárolni, vagy egyben az egészet, további kedvezménnyel férfi vagy női csomagra egyaránt. A választható ruhadarabok:

futocsomag_termekek_ffi_noi.jpg

További kérdésed lenne a termékekkel kapcsolatban? Töltsd le a pontos termékspecifikációt PDF-ben, minden le van írva (igaz, angolul) a fenti 5 ruhadarabról!

termekspecifikacio_letoltes_gomb.png

Apróbetűs rész: nálunk nem tudjátok felpróbálni a ruhákat, és nem is tudunk visszaváltani méretproblémából adódóan semmit. Ha mégsem jó, akkor adjátok el egy ismerős futónak! Előfordulhat, hogy bizonyos cikkekre bizonyos méretben a Nike nem tud szállítani, ilyenkor azt mindig jelezni fogjuk emailben. Köszönjük a megértéseteket.

24 komment

Címkék: karácsony ajándék rendelés futószett

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr585633852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sz.Lacc · http://fusslaci.blog.hu/ 2013.11.20. 16:40:34

Mar pedig olyat nem csinalhatsz, hogy egy online vasarlas eseten a termeket 8 napon belül nem veszed vissza... Elallasi joga van a vevönek, reszletek itt:
www.magyarefk.hu/hu/hasznos-tudnivalok/internetes-vasarlas/elallasi-jog.html
Ez igy elegge törvenytelen, illetve tök mindegy te mit irsz ide, mert a jogszabalyok attol meg vonatkoznak rad is. Gondolom en...

szasza75 · http://szasz-a.blog.hu 2013.11.20. 21:29:36

@Sz.Lacc: Köszi hogy megosztottad! Átgondoljuk, hogyan tovább!

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2013.11.21. 07:10:57

1.) Télre, sötétbe korom fekete cuccok? Normálisak vagytok?
2.) nagyon drága

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2013.11.21. 07:31:54

Józsi, Szasza, miért nem csináljátok azt, hogy aki bemegy a westendben lévő nike boltban és elordítja magát, hogy "Hip-Hop Futóblog" az a cikkben leírt kedvezményeket veheti igénybe. Nektek jobb, mert nincs plusz meló, a vevőknek jobb, mert fel lehet próbálni, kap blokkot, visszaviheti stb.

angelday 2013.11.21. 08:29:33

@rrroka: van rajta fényvisszaverő csík is

@pantomimes: ha te lennél a WestEnd üzletvezetője és egy blogger megkeresne egy hasonló ötlettel, mit mondanál rá?

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2013.11.21. 09:05:18

@angelday: én azt hittem ill. a posztokból is úgy jött le, hogy van valami bensőségesebb kapcsolat a nikeval. (Nem vagyok szakértő a témában, de van egy sejtésem, hogy ilyen árak mellett azért nem túl nagy a kereslet ezekre a termékekre, egy kis karácsonyi akció nekik sem ártana) Csináljatok egy powerpoint diavetítést az üzletvezetőnek, az a lényeg, hogy legyenek benne felfelé ívelő grafikonok :)

Nakhchivan 2013.11.21. 09:16:16

Ez nem egy civil blog, hanem a Nike finanszírozta reklámoldal, ezért nem lesz itt töredékárú Aldi futóruházat ajánló, és ezért nem fér bele a szabálytalan e-kereskedés.

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2013.11.21. 10:09:18

@angelday: menj már, az a kis csík szart sem ér. a blogfejlécben lévő kép tele van tök jó fényvisszaverős kabátokkal, az a minimum ami kell, ha az ember nem kizáróloag a szigeten körözget.

szasza75 · http://szasz-a.blog.hu 2013.11.21. 10:59:58

@rrroka: A fenti dzseki ára jóval drágább.

Valójában ez a téli futószett az én ötletem volt. Mivel én rendelek magamnak, ílletve a páromnak is karácsonyra, így jött az ötlet, hogy talán ez mást is érdekelhet.
Bocsánat, ha ezzel bárkit is megbántottuk volna. A férfi szett együtt boltban kb 55 e Ft. Ehhez képest a 38 e Ft olcsóbb, persze ez sem annyira.
Egyben köszönjük a visszajelzést tudomásul vettük.. jövőben nem tervezünk ilyen "lehetőségeket".

angelday 2013.11.21. 11:14:59

@szasza75: Norbi, azt javaslom, hogy gondoljuk át a stratégiánkat! Holnap ebéd!

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2013.11.21. 11:25:37

@szasza75: nem kell megbántódni, az ötlet remek, mindössze nem tökéletes. :) az árakról nem ti tehettek, arról sem, hogy nem mindenki tud 30-40 ropit költeni egy nejlon gatyára+felsőre.
adtok a szettek mellé két "hip-hopp futóblog" feliratú bringás fényvisszaverőt, és már meg is van mentve az elgázolástól a közösség. :)
semmiképp ne adjátok fel, csak azért mert szólunk hogy nyárra esetleg nem tökéletes a fekete póló, télre esetleg nem tökéletes a láthatatlan felső, mert alkottatok már tökéleteset az első fehér futóblogos felsővel, és az még árban is messze a legkorrektebb volt.

nagykrisz_2 2013.11.21. 12:43:08

Ezek mennyit dobnak az ember idején? Tehát az izzadtságelvezetés, kompressziós nadrág, kis súly, Nike jel stb?

angelday 2013.11.21. 16:25:27

@nagykrisz_2: tudod, ez is fejben dől el, engem inspirál a pipa, kilinként 20 másodperccel

Kilfish · http://www.kilfish.com 2013.11.22. 10:11:18

Angelday kilométerenkénti 20 mp-es idejét én kicsit túlzásnak érzem, a szakirodalom mindössze 2-3 %-os javulásról ír a nike pipa és hasonló jegyek (consumptive stimulating marks) használatának betudhatóan.
Matt Fitzgerald Brain Training For Runners című könyvében egy teljes fejezetet (The Trendy Runner) szentel a témának, de még a nála jóval konzervatívabb felfogású szaktekintély, Hal Higdon is ír a jelenségről Marathon: The Ultimate Training Guide című könyvében. A magyarázat tömören annyi, hogy ezeknek a jegyeknek az agyba vésődése fokozottabb glikogén felhalmozódást stimulál az izmokban, ennek mértéke pedig márkánként különböző. Egy drágább márka nagyobb rating indexet érhet el, ugyanakkor egy sportáruház saját márkás, jóval olcsóbb terméke akár negatív értékkel is bírhat. Emiatt van, hogy újabban sok edző kifejezetten tiltja elit atlétáit attól, hogy olyan környezetben edzzenek, ahol olyan amatör futókkal találkozhatnak, akik olcsó márkás, esetleg pamut felszerelésben futnak. Ezeknek a negatív consumptive stimulating indexszel bíró felszereléseknek még a látványa is indokolatlan mértékben meríti a profi futók glikogén készletét.
Emlékezetes a 2009-es stockholmi maraton, amikor egy nem különösebben eredményes atléta, Lars Jöhncke próbálta szabotálni a versenyt azzal, hogy a 37. kilométernél egy sportáruházlánc hamis, óriási akciókat hírdető reklámanyagait szórta szét, aminek a látványa azonnali nagy mértékű glikogén lemerülést idézett elő a legtöbb elit futónál. Ez alól csak azoknak a nemzeteknek a versenyzői voltak a kivételek, akik anyaországában az áruházlánc nem volt jelen, így az ő agyukban a logo nem váltott ki negatív ingert. Érdekesség, hogy a mezőny második felében futó amatőr futók számára ez egyáltalán nem jelentett hátráltató tényezőt, ők már hozzászoktak a márkához így a számukra kedvező árajánlatokat látva vásárlási mámorba zuhanva adrenalin szintjük megemelkedett és új erőre kaptak a versenynek eme kritikus szakaszán az átlagot meghaladó PB-ket produkálva.
A fenti jelenség kiaknázására egyre több fizetős, profi mobil futó alkalmazásba építenek be új funkciót. Ahogyan loggolhatjuk a cipőinkbe beletett kilométereket, ugyanúgy rögzíthetjük minden egyes futással kapcsolatos vásárlásunk/pénzköltésünk mértékét, hónap végén az ezt ábrázoló grafikont visszanézve stimulálhatjuk agyunkat és ezáltal futó izmaink energia ellátottságát. Ha regisztáláskor megadjuk bankkártya adatainkat is, akkor ha egy hónapon belül nem történik egy adott limitet elérő pénzköltés, az alkalmazás automatikusan átutal egy bizonyos összeget a fejlesztők számlájára, az összeg pedig hozzáadódik a havi teljesítésünkhöz, így hetente akár egy edzést is kihagyhatunk anélkül, hogy teljesítményünk romlana, futás nélkül, pusztán csak pénzt költve is fittek maradhatunk.
Bocs, kicsit hosszú lett, pedig próbáltam csak a leglényegesebb dolgokra koncentrálni.

bellone 2013.11.22. 10:15:09

Mit izéltek már?:) Szerintem a dekában sem olcsóbbak a felső kategóriás cuccok. Az más kérdés, hogy nekem pl. a belépőszint is megfelel, de ettől még nem fogok ferde szemmel nézni, ha valaki nem olyat hord, vagy kínál. (Sosem voltam divatpárti, de a kívülállás sem különleges: mindenki úgy uniformizálódik ahogy neki tetszik…)

Ráadásul több telet végigloholtam egy talpig feketeruhás ember mögött fejlámpával és egyáltalán nem megy a láthatóság rovására. Ha jó helyen vannak a csíkok, inkább látványosnak mondanám, sőt régóta tervezem, hogy lefilmezem. Boldog Mikulást mindenkinek!

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2013.11.22. 11:22:57

@bellone: jaja, közben én is néztem hogy annyival nem olcsóbbak dekás sajátmárkás cuccok. A fekete ruhával viszont vitatkoznék, ezen a képen pl látható, hogy a fényvisszaverő csíkok nagyon kicsik: m.cdn.blog.hu/ho/hosszutav/image/fenyvisszavero_futokabat.jpg
Én mindig felteszek egy bringalámpát is, az nem csak akkor fénylik, ha rávilágtanak.

BGy · http://babosi.blog.hu 2013.11.22. 12:14:53

Havas tájba kell belefutni, olyankor a fekete a legjobb.

shortstack 2013.11.22. 15:00:07

@rrroka: A fejlecben levo kabat olyan draga, hogy a fejlecen is ugyanazok az emberek vannak tobbszor, mert csak ketten tudtak megvenni. De igy ugy latszik, mintha mindenki abban futna :)

Ha ez az egesz maganakcio: akkor hulyeseg, ebbol meggazdagodni nem fogtok, viszont kockazat annal nagyobb, igenis kell garanciat es visszakuldesi jogot gyakorolni, ennyit meg mar nem er az egesz.

A Nike meg lehetne nagyvonalubb veletek a sok istenitesert cserebe...

2013.11.22. 17:55:06

@rrroka: mert dekás saját márkás cuccokat nem szabad ilyenkor megvenni! várni kell még egy kicsit, és pörög az árleszállítás rögtön (márkás terméknél azért ez nem egészen így megy).

ui: hosszútávon dekás teszteket mikor toltok? :D

Gehehejza 2013.11.23. 09:06:26

Csináljátok úgy mint pl a Tilos rádió, ajándékba adjátok, cserébe meg lehet támogatni a blogot. Így nem kell csere, mindenki számára világos, hogy ez miért jó, stb.

Amúgy a baj ott van (és lassan valljuk be itt egymás közt) hogy nem világos, ez a blog akkor most Nike vagy nem vagy mi van. Szerintem függetlenedjetek, sokkal többet fogtok nyerni mint veszíteni!!

Gehehejza 2013.11.23. 09:07:33

(mármint x összeggel támogatni a blogot)

Hipp-hopp-Futóblog!!

(hüpp)

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2013.11.23. 09:37:07

@viito: amint megérkeznek garmadával a tesztelendő cuccok! ;)

J1980 2013.12.07. 12:21:29

Csak érdeklődni szeretnék, hogy ez a dolog most hol tart ? Én rendeltem egy ilyen szép csomagot, azt írtátok, hogy "hamarosan itt a télapó", de a visszaigazolás óta nem nagyon történt semmi. Lesz ebből még valami ? A választ előre is köszönöm

angelday 2013.12.07. 14:36:31

@J1980: elvileg igen, a napokban kapjuk meg a Nike-tól.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása