Nike híradó

2014.02.27. 14:23 angelday

Lehet, hogy már hallottatok róla, az idei évtől nevet vált a Budapest Félmaraton. A Nike a saját közösségépítő futótevékenységére koncentrál a jövőben, a Félmaraton pedig új névadó partnerrel folytatja további útját. Ezzel egy nagyon hosszú és sikeres együttműködés ért véget, amely azonban egyben a kezdete is egy új, talán még sikeresebb és izgalmasabb futószezonnak. Lássuk, hogy mik várhatók 2014-ben a Nike-tól a hazai futók számára.

A fókusz még inkább a Nike+ Futóklub életére és a különleges élményt nyújtó eseményekre helyeződik: tavasszal visszatér a Futóklub a Margitszigetre, és újraindulnak a szerdai futóbulik is, ahol szervezett formában, a profi edzőkkel és meglepetésvendégekkel várunk majd titeket. Hamarosan itt a tavasz, most már tényleg rá lehet kapcsolni a sportolásra és elfelejteni a téli lustálkodást.

nike_futoklub.jpg

A klub sikerét egyébként jól mutatja, hogy a szerdai rendezvényeken nem ritka a 400 fős létszám sem. A szigeten személyre szabott edzést és edzőtervet kaphattok, kipróbálhatjátok a Nike futócipőket – mindezt ingyen, és akkor még nem említettem a klubok motorját, a remek közösséget. Itt mindenki - kezdőtől a haladóig - futóbarátokra találhat.

Tervek között szerepelnek a Nike által szervezett tematikus futások is. Lesz például futóedzés kifejezetten a hölgyek számára, ősszel pedig a tavalyi világsikert aratott Runway Run második, nagyszabásúbb verziója érkezik a ferihegyi (ki)futópályára. Ezekről egyelőre csak címszavakat árulhatunk el, de érdemes figyelni, mert sok meglepetést tartogat számunkra a következő Nike-futószezon.

runway_run_original_crop.jpg

Ne felejtsük el az Ultrabalatont, mert arra mindig mindenki megy és már annyira a szívünkhöz nőtt. A versenyre természetesen lesznek közös felkészülések, a Futóklub edzőitől pedig minden segítséget megkaptok, hogy a legjobb formában érkezhessetek le a Balatonra.

Egyszóval érdemes minket követni 2014-ben is!

rungaroring_original_crop.jpg

Akit bővebben érdekelnek az infók, itt kaphat majd részletes tájékoztatást a hivatalos futóeseményekről:

Ha kérdésetek van a fentiekkel kapcsolatosan, nyugodtan tegyétek fel a hozzászólások közt.

3 komment

Címkék: félmaraton Nike Futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr575832118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sticman 2014.03.07. 12:49:30

Hol lehet megtalalni merre vannak Nike Futoklubok? Tatabanya kornyeke erdekelne.

angelday 2014.03.07. 13:25:36

@Sticman: tudtommal vidéken nincsenek pillanatnyilag...

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása