Rendezvényhírek vidékről

2014.03.18. 16:26 angelday

Babosi spori (a Futóblog hozzászólásai között BGy néven) küldött be egy nyíregyházi hírt, ugyanis sok év után a Sóstói-erdőben futóverseny lesz. Át is adnám neki a szót.

Kedves Nyíregyháza-környéki futótársak!

Örömömre szolgál bejelenteni, hogy a Nyírségi Futók SE a Decathlon és Nyíregyháza város támogatásával sok-sok év után futóversenyt rendez a Sóstói-erdőben március 22-én szombaton délelőtt. Szervezéskor gondoltunk a gyerekekre, kezdőkre és haladókra, ezért három távon hirdetünk versenyt.

Ízületkímélő ösvényeken kijelöltünk az erdőben egy 2,1 km-s kört, amit a gyerekeknek egyszer, a bátrabb kezdőknek háromszor és a haladóknak ötször kell teljesíteni. Fejszámoló mesterek már a tényleges távokat is tudják. Az útvonal a tanösvényen vezet, fenyvessel kezdünk, akácossal folytatjuk, tölggyel végezzük. Minden körben frissítés van (víz, szőlőcukor, banán).

Mindenki kap befutócsomagot, érmet, az első 120 nevező pólót is. Ezek már elkeltek, nagyjából 150 nevezőnél tartunk, köztük a legutóbbi 12 órás futáson negyedik és az UB egyéniben hetedik helyezést elért Tihor Csaba. Most lehajrázhatod, ha tudod! Itt lesz a tavalyi UB bronzérmes női párosa is. Találkozhatsz olimpikonokkal és spártai hősökkel is! Futás előtt zumbás bemelegítő és a Nike-nak köszönhetően cipőteszt is.

Gyülekező 9:00-tól az erdei tornapályán. A rendezvény hivatalos plakátja itt. Az útvonal pedig itt.

Üdv,
Babosi spori

Szeretnénk buzdítani más sporttársakat is, hogy küldjenek be lakóhelyükkel kapcsolatos futóhíreket, információkat a szerk kukac futoblog.hu címre.

6 komment

Címkék: ajánló verseny Nyíregyháza Sóstó

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr285867921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2014.03.18. 19:40:39

Köszönjük a lehetőséget!

hogyneperszeigazadvan! (törölt) 2014.03.18. 22:04:41

Hajrá minden résztvevőnek, s szívből szurkolok BGY a klassz lebonyolításhoz!
@BGy: (Vendégséget várunk, ha lemondják, előnevezés nélkül besurranhatok a fenyves elején? :) )

BGy · http://babosi.blog.hu 2014.03.19. 06:38:17

@hogyneperszeigazadvan!: van helyszíni nevezés is 9:40-ig. Addig semmiről nem késtél le.

BGy · http://babosi.blog.hu 2014.03.22. 19:38:03

Keretbe foglalom a dolgokat. Jól sikerült a verseny. Közel 200 induló a három távon. Bizton állítom, letettük valaminek az alapkövét. Őszi félmaraton, hatórás verseny szerepel a tervekben. Hamarosan felkerülünk a futótérképre!

2014.03.23. 10:46:04

@BGy: Klassz ilyen sztorit hallani, ősszel tuti megyek!
Mennyire nehéz szervezni ahhoz képest, amit eddig sejtettél az asztal másik oldaláról?

BGy · http://babosi.blog.hu 2014.03.23. 14:07:00

@saaby.: a szervezés rengeteg meló, ha a mai elvárásoknak meg akarunk felelni. Eddig csak pozitív visszajelzéseink vannak. Nekem az volt az alapelvem, hogy a versenyzők seggét ki kell nyalni. Képletesen. :-) A 10,5 km-en a férfi és női számban is izgalmas verseny alakult ki. Nagyon jó iramban futottak, jó volt látni, hogy versenyként élik meg. Mondtam is a győztesnek, Tihor Csabának, hogy ő most a pályacsúcs tartója, de ma délután kimegyek én is, ne aludjon nyugodtan. :))))

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása