Ma 15:00-kor nyit a Mammutban az új Nike bolt – főleg a futóknak

2014.04.09. 12:21 angelday

Hamarosan megnyit Budapesten az Árkád és a WestEnd mellett a harmadik Nike Only Store is a Mammut 2-ben, futókra kihegyezett kínálattal. Ha érdekel a dolog, nyomás 15 órára a Mammut 2-be. A helyet a földszinten keressétek a főbejárattól jobbra. Az üzletben megtaláljátok a Flyknit Lunar 2 kollekciót, speciális Air Max cipőket, és az új Free kollekció két modelljét: a Free 4.0 Flyknit cipőt, illetve a lenti képen látható 5.0-ás modellt is.

nike_mammut.jpg

Még egy kis magyarázat: a szoftver verziószámaival ellentétben a 3.0, 4.0 és 5.0 itt a természetes rugalmasság egyes fokozatait jelentik. Minél kisebb a szám, annál kisebb a cipő sarok- és elülső talprésze közötti eltérése – így kerül egyre közelebb a talp a talajhoz, így válik az átgördülés egyre rugalmasabbá, azaz így kerülünk közelebb a mezítlábas érzéshez.

Szólj hozzá!

Címkék: megnyitó Mammut Flyknit

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr505996584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása