Nem vagyok babonás. Nem vagyok babonás!!!

2014.07.12. 08:39 bitliszbá

Vannak versenyek és vannak a versenyekre kapott rajtszámok. A versenyekre te nevezel, a rajtszámot csak megkapod. Van-e valamilyen összefüggés a kapott rajtszámod és az elért eredményed között? Nem kérdezem igazán komolyan, de szombat este kicsit elgondolkoztam.

Az történt ugyanis, hogy a Night Run 13. kilométerét futva, meghúzódott a combom. (Jó, már előtte is éreztem, hogy nem 100%-os, de tényleg elhagytam a 12 km-t jelző táblát, amikor éreztem, hogy jobb lesz befejezni, és a súlyosabb sérülést elkerülni.) Még most is fáj, de nem ez a lényeg.

Szépen akkurátusan levettem a rajtszámot, és elindultam sétálva visszafelé a célba. Ekkor, a rajtszámot szorongatva gondolkodtam el azon, hogy van-e szerepe a rajtszámnak a verseny kimenetelében. A rajtszámom ugyanis a 13 volt.

13.jpg

Másik történet: tavaly március tájékán kaptunk értesítést az UB rajtszámokról. Nagyon tetszett az akkor kapott 313 – szépen rímelt az UB 212 km-ére. Májusban megsérültem és nem tudtam elindulni sem a versenyen.

Ezek után merjek elindulni olyan versenyen, ahol 13 van a rajtszámomban?

1 komment

Címkék: babona sérülés comb Night Run

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr66484309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása