Hazavihető ötlet: promó és futás

2014.07.20. 10:36 angelday

A neten botlottam bele ebbe az ötletbe, teljesen egyszerű, kézenfekvő. Egy már meglévő, futóplatformot (ott éppen a Stravát) használnak arra, hogy az ottani futott kilométerek alapján mindenféle okosságokat adjanak az embernek. Ezt itt a Tracksmith csinálja, még nem derült ki pontosan, hogy mi lesz ez az egész, mindenesetre a lényeg már látszik: fuss és vidd haza a cuccot.

tracksmith.png

Itt ők azt mondják, hogy az első 25 mérföld után, ha tőlük rendelünk valamit, ingyen szállítják ki. 50 mérföld után kapunk 15 dollár kedvezményt a rendelésünkből. 100 mérföldnél hátizsákot, 200-nál pólót adnak. Úgy látom, hogy a Strava API-ja bármilyen fejlesztő számára elérhető, így viszonylag egyszerűen lehet rá fejleszteni hasonló dolgokat.

Nem is tudom, már melyik országban volt egy olyan hasonló promóció, ahol az ottani ELMÜ rezsicsekket lehetett "letekerni" edzőteremben.

frissítés 2014.07.25.: időközben elindult a Tracksmith boltja, nagyon jó stílusú ruhákat árulnak.

1 komment

Címkék: promóció API Strava tracksmith

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr536525787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SeSam · http://sesam.hu 2014.07.22. 15:42:15

A Stravában nekem már az is tetszett, hogy ha a hivatalos kihívásaikat teljesíted, akkor vehetsz a boltjukból technikai felszerelést. Például van félmaratonos póló, amit egy félmaraton lefutása után lehet csak megrendelni.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása