HU-RWR-5892

2014.09.11. 10:58 SeSam

Pénteken este kérdezte egy ismerősöm, hogy mit csinálok. Mondtam, hogy rápihenek a holnapi futásra. De menjek házibuliba, mert jó lesz – így ő. Úgyhogy így esett, hogy hajnal 3 és 4 között hazateleportáltam hazasétáltam a Moszkva térről a Blaháig. Ez volt a bemelegítés a másnapi aznapi versenyre.

runway_official.jpg

Meg még az volt, hogy a helyszínen Szuflavéder úgy pörgött, mint a mókus a Túl a sövényenből amikor kávét iszik. Sőt, már előző este elkezdte: Facebook Messengeren tolta a pszichológiai hadviselést mindenféle négyperces kilométerekről. Eközben én:

IMG_3430 copy.jpg

A szuboptimális felkészülés ellenére amúgy iszonyú jól éreztem magam az eseményen. A többiek már megírták a részleteket, elképesztően jó hangulat volt. Rám a legjobban két dolog hatott: az egyik, hogy úristen, ez egy kifutópálya, mennyire király, illetve a sárga-fekete “Follow Me” autó, ami a mezőnyt vezette fel. Tényleg mindenre gondoltak a szervezők.

IMG_3448 copy.jpg

Azért Kingával, akire az UB-s élménybeszámolóból emlékezhettek, az első sorból indultunk, és egy darabig követtem is. Nem is hittem a fülemnek, amikor a Nike+ Running app bemondta a 3 perc 35-ös első kilométert. Kicsit meg is ijesztett ez a tempó, lemaradtam Kingától. 2-3 km között tűnt fel, hogy valaki nagyon fújtat mögöttem… akiről kiderült, hogy Szuflavéder! Lehet, hogy innen kapta a nevét?

Amíg ezen gondolkoztam, meg is előzött, meg még páran utána. Én ezalatt azon igyekeztem, hogy ne lassuljak azért jelentősen. Végül 24’50”-nél futottam be, amivel alapvetően nagyon elégedett vagyok. Anno futottam jobb 6 kilométert a maratoni felkészülés alatt, ráadásul 10 kilométeren, de a körülményekhez képest tökéletes volt ez is.

Józsinak maradt 35 perc, hogy meglegyünk egy órán belül, és bár látványosan térdvédőben jött, meg előtte többször mondta, hogy ő bizony belesétál, ha úgy van, mégis 34’12” alatt abszolválta a távot.

Otthon aztán megnéztem, a 13R-31L kifutópályán csapattuk, ami a mai napig használatban van (tele is volt keréknyomokkal), és 3010 méter hosszú hivatalosan. Illetve arra is rájöttem, hogy bár első ránézésre minden póló ugyanolyan, a számozás mindegyiken más: kaptunk lajtstromjelet! Szóval ha a HU-RWR-5892 jön szembe a rakparton, az én vagyok.

runway_official_2.jpg

7 komment

Címkék: beszámoló lajstrom Runway Run

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr286683287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shortstack 2014.09.11. 14:20:54

Nem uncsi meg a Runway Run? Mar a harmadik cikk errol zsinorban. Kicsit belterjes ez igy, gyerekek.

hideg123 2014.09.11. 18:27:55

@shortstack: Ne feledd, hogy ez egy olyan blog, amit a NIKE... öööö... szponzorál?/működtet?, miközben a hétvégi félmaraton már más nevét viseli - szerintem belefér, még ha személy szerint én is keveslem a futóversenyekről szóló beszámolókat.

angelday 2014.09.11. 20:08:01

@Harman a Kardon: a Nike működteti. A Runway Run volt a fő idei rendezvényük, a fejlécben található Lunarglide 6 pedig ennek a szezonnak a kiemelt futócipője.

Szuflavéder · http://szuflaveder.hu 2014.09.11. 21:04:02

@shortstack: Nyugi, már csak kettőt kell elolvasnod. ;-) Izgi lesz, mivel mindketten mást találtak érdekesnek az eseményben.

Szuflavéder · http://szuflaveder.hu 2014.09.11. 21:08:38

Sesam nagy voltál. Ha egy picit edzenél még... pffúúúú. Látom a Nike+ runningon azért nyomod szépen :)

Gábor Gévai 2014.09.12. 20:43:39

Szerintem meg egyáltalán nem uncsi. Én inkább azon irigykedem, hogy tud valaki 3:35-ös ezret futni, csak úgy, másnaposan, a francba... :)

Szuflavéder · http://szuflaveder.hu 2014.09.14. 21:57:04

@Gábor Gévai: ez a szint simán megy mindenkinek, aki rendszeresen nyomja. Sesam szerintem tehetséges. De ha még edzene is rendesen... pfúúúúú :)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása