App ajánló: Nike+ Training Club

2015.01.08. 11:26 angelday

Láttátok már a megújult Nike+ Training Club appot?

 

Aki nem ismerné, csajokra fókuszált, otthon is végezhető gyakorlatok sokaságát tartalmazza az app, ami ügyesen mutatja be, hogyan kell feladatokat elvégezni meghatározott célok szerint. Az iPhone-on és Androidos készülékeken is futó alkalmazás kiértékeli a teljesítményünket, számtalan edzést tartalmaz és mindent megoszthatunk a barátainkkal, ismerőseinkkel, akik így tovább tudnak bennünket támogatni, mintha csak együtt járnánk edzeni. (Aki használja a Nike+ Runing appot, tudja, mire kell gondolni.)

nike_tc.jpg

A mostani fejlesztés alapvetően a közösségi funkciókra épít. Két fő megfigyelést tettek a korábbi appok fejlesztése során:

1. akik az alkalmazás használatának első hónapjában egynél többször osztják meg edzéseiket, 80 százalékkal többet edzenek abban a hónapban

2. minél több Nike+ barátja van egy sportolónak, annál aktívabb

Az appba került egy "Sport Feed" nevű hírfolyam, ahol az ismerőseink edzéseit is láthatjuk és motiválhatjuk egymást. Ez opcionális, ha úgy döntünk, hogy megosztunk valamit, akkor a többiek is látják, bátoríthatnak minket, vagy mi őket, képeket oszthatunk meg (akár Twitteren, Instagramon is). De arra is jó, hogy edzéseket találjunk magunknak, amikbe mi is becsatlakozhatunk.

Ezek mellett jobb lett a profilkezelés, pontosabb információkat látunk már a saját fejlődésünkről, egyszerűbben menedzselhetjük a kontakt listánkat. Akinek van Apple TV-je, vagy Androidos streamet fogadó készüléke, az a televízión is nézheti az edzésprogramot. Az új appot integrálták a Nike+ Runninggal is és vannak együtt végezhető edzések is.

tabata_toned.jpgDe az egész legjobb része az, hogy debütál az Tabata Toned Workout edzésprogram (a régebbieken túl), amiben a világ legjobb női sportolóitól tudhatjuk meg, hogyan végeznek intenzív gyakorlatokat a legjobb eredmények elérése érdekében. Ők segítenek minket:

  • Leticia Bufoni, aranyérmes gördeszkás
  • Marlen Esparza, világbajnok és bronzérmes bokszoló
  • Morgan Lake, kétszeres junior világbajnok hétpróbázó és magasugró
  • Kyah Simon, világklasszis csatár
  • Lea Wallace, négyszeres NCAA atlétikai bajnok
  • Michelle Wie, golfozó, a U.S. Women’s Open bajnokság győztese

A 12 perces NTC Tabata Toned Workout minden egyes mozgása a nők által az edzések során végzett mozgásokból és a csaknem minden sport és edzés alapját képező hat fő mozgáselem (nyomás, húzás, kitörés, guggolás, hajlítás és csavarás) egyikéből épül fel. A Nike Master Trainers csoporttal közösen kiválasztott hat fő mozgáselemből felépíthető csaknem az összes olyan mozgás, amelyet egy sportoló végezhet az edzés során. Az NTC Tabata Toned Workout egy mindössze 12 perces edzés keretében, zsírégető állóképességi és izomformáló gyakorlatok segítségével dolgozza meg az egész testet.

Ha valaki kedvet kapott volna hozzá, az appot teljesen ingyenesen letöltheti az alábbi címek egyikéről:

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló app Android iPhone Nike Nike+ Training Club NTC

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr287052871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása