Valentin-napi belvárosi futás

2015.02.15. 22:11 angelday

Elmentünk pénteken megnézni, hogy a Valentin-napi futóprogram GPS szív hogyan rajzolódik a várostérképre. Előre ugrunk és bemutatjuk a végeredményt:

valentin_napi_gps.jpg 

A grafikon alján mért értékek SeSam értékei. Én is futottam, de nekem autorizációs problémák miatt letörölte egy nappal előtte az Apple egyes alkalmazásaimat, például a Nike+ Running appot is, ezért szárazon futottam. (Mint kiderült, ha túl sokat költözget az ember számítógépek között, akkor az Apple ezt rosszhiszeműnek veszi és letilt. Az is kiderült, hogy manuálisan kell valami iTunes menüpontban leakasztani a gépet.)

A fiúk és lányok ellenkező irányba futottak az Oktogonnál, volt egy pont, ahol szemben elhaladtunk. Itt Amerikai mintára üvöltözős-kézbecsapós rész következett, gondoltam én is beszállok, a szembe jövő lány viszont nem nyújtotta ki a kezét, így vállon sikerült öklöznöm. Ez után adtam fel a dologgal.

A végén az Oktogonnál megint volt egy emberfolyosón lányos-átfutós-kézbecsapós rész, illetve még a fiú szakaszon néhány öntevékeny járókelő lány nevetgélve próbált pacsizni, itt úgy csináltam, mintha beleütnék, aztán látványosan alatta húztam el a kezem. Ezzel úgy éreztem, hogy rettenetesen vicces vagyok.

És most képek!

Megafonos Markocsán (nem beállított felvétel):

valentin_mcm.jpg

Gyülekező a WestEnd oldalában:

valentin_gyulekezo.jpg

Obligát selfie SeSammal (ő a fiatalabb):

valentin_selfie.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: valentin nap selfie Futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr107178753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása