Fuss vissza a jövőbe! Elindulunk a ∞-be és tovább!

2015.03.18. 21:25 Szuflavéder

fuss_vissza_a_jovobe.jpg

Minden évben két alkalommal, március és október utolsó vasárnapján az óraállítás egy közösségi futással telik.  Éjfélkor találkoznak a futni vágyók a budapesti '56-osok terén az Időkeréknél. Az alapötlet a "Vissza a Jövőbe" filmtrilógiához kapcsolódik és minden alkalomnak van egy témája, általában egy korszakot takar. A vállalkozó szellemű futótársak ennek megfelelően beöltözve teljesíthetik a távot, ezzel is tovább színesítve az amúgy is AGYAMENT éjjeli futást.

Március 29-én megint óraátállítás lesz és természetesen a Fuss vissza a jövőbe futás sem maradhat el DaMartian ceremóniamester vezetésével.

A gyülekező és a regisztráció éjféltől kezdődik az időkeréknél, a rajt pedig egy órakor lesz – és utána természetesen még futni is kell. :) Az időutazás célpontja ezúttal a Disney mesék kora, így a tavaszi esemény mottója: minden, ami Disney!

Pontos részleteket és minden tudnivalót megtaláltok a FUSS VISSZA A JÖVŐBE új oldalán.

Szólj hozzá!

Címkék: disney vissza a jövőbe DaMartian jelmezes futás

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr557264687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása