Lehetne már végre tavasz

2013.04.04. 10:49 szasza75

Az idei tél nem adja magát könnyen. Küzd, tartja magát és az is lehet hogy átmenet nélküli nyár következik hamarosan. Ahogy néztem a SZIGETET a napokban, egyelőre az is kihalt. Se híre, se hamva a tavaszi szezonban megjelenő tömegnek.

Valahogy nekem az elmúlt 2-3 hét kiesett. A Bükki Hard versenyen beszereztem egy nagyobb esést, ami a helyszínen csak duzzanat formájában jelentkezett a combomon, ügyet sem vetettem rá. 2-3 napra rá aztán kezdődött el talán egy combizomhúzódásból induló terhelésre erősödő térdfájdalom. Ez nagyjából meg is határozta a márciusi futókilométereim számát. Valójában nem is számoltam, annyira kevésnek találtam. Jó, ha 100 km összejött. A gyógyulás érdekében pénzt és időt nem kímélve mindent bevetettem. Úgy tűnik a terápia sikeres lett, és a húsvéti menü sem növelte a kilóim számát.

Talán ennek is köszönhető, hogy az idő ellenére lelkesebb és elszántabb vagyok, mint mondjuk februárban. Néha jól jön egy kis fék. Hátralépésre és átgondolásra kényszerít, hogy újult erővel, nagy adag motivációval töltekezve lépek ki mosolygósan a zuhogó esőbe. Furcsa, hogy alapvetően most nem valamilyen cél lebeg a szemem előtt, hanem csak a mindennapok rutinja kerül megint egyensúlyi állapotba. Néha ennyi is elég a napi boldogsághoz.

Hétvégén a Vértesi Terepmaratonon jártam és készítettem jópár képet... és az alábbi kisfilmet. Ahogy egy futótársam írta: szeresd latyakot!

4 komment

Címkék: videó sérülés latyak Vértesi Terepmaraton

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr35190116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2013.04.04. 11:09:07

"szeresd latyakot!" ez nagyon jó? :) amikor ráment a sár a kamerára, akkor nem gondoltad azt, hogy megölöd a fickót? :)

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2013.04.04. 11:09:56

"szeresd latyakot!" ez nagyon jó! (a végén felkiáltójel, persze)

Frankie goes to HOLLYWOOD 2013.04.04. 11:26:56

jó hogy vki felvette, mert akárkinek mesélem, sehogy se értik mi volt ott. Háát persze én se sejtettem reggel pontosan, h mi vár ránk, és ha vki beszél róla nem tudom elképzelni, milyen vagy bokáig sárban, vagy szügyig fagyott latyakban "futni". Jövőre is megyek, csak egy a nem biztos: akkor is ilyen szar idő lesz......vki elintézné.....?

Kilfish · http://www.kilfish.com 2013.04.07. 23:20:24

szasza: kicsit off, meg nem is nagyon akarok okoskodni, de jobban egyben lesz a videó, ha odafigyelsz legközelebb, hogy a vágások a zene egész ütemére, esetleg a negyedekre történjenek.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása