Achtung! Внимание!

2013.12.29. 10:47 SeSam

Angelday írását olvasva vált világossá számomra, hogy baj van. Durva lett a december utazással, megfázással, karácsonyi bulikkal, én pedig jól elhanyagoltam a futást. Veszélyben az a kimondatlan de az idő elteltével kihívássá szilárdult vállalásom, hogy minden hónapban megcsinálom legalább a 100 kilométert. Még akkor sem buktam el, amikor friss csonttörés után kellett visszarázódni a sportba.

Van a stuttgarti nyolcas, és ennyi. Kifogásom persze van millió, a szombati Flashrunt azért kellett kihagynom, mert épp a céges karácsonyon koriztam. Mondjuk a műjégen akár el is indíthattam volna az appot: életemben másodjára volt a lábamon korcsolya, és az a körülbelül egy óra küzdelem a haladásért úgy lefárasztott, mintha legalább egy félmaratont kellett volna futni.

Mindenesetre mese nincs, a lecke adott. Az ünnepeket vidéken töltöm a szülőknél, természetesen a futócuccot csomagoltam el elsőnek. Csak ismételni tudom: nagyon szigorú karácsony várható.

2 komment

Címkék: karácsony motiváció fogadalmak

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr35705192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagykrisz_2 2013.12.29. 22:31:00

Valaki világosítson fel, hogy akkor végül is miről van ebben a 13 sorban szó.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása