Paprikáskrumpli a szigeten

2012.07.06. 09:36 angelday

A héten szerdán a budapesti margitszigeti Futóklub melletti Cha-cha-cha speciális akciót csinált: ha vásároltál valamit a pultnál (akár egy pohár sört), kaptál egy tál paprikáskrumplit a bográcsból. Nagyon jó kiegészítése volt a futásnak! Remélem még sok ilyet terveznek.

paprikaskrumpli.jpg

(Igen, jól látjátok, a bal felső sarokban egy gyöngyöző sör alja lóg be.)

7 komment

Címkék: paprikáskrumpli futóklub cha-cha-cha

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr374632569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doncii · http://doncii.blogspot.com 2012.07.06. 14:04:39

Aztabetyar, ilyen nincs a Central Parkban!

Ppix 2012.07.06. 20:52:17

Ez tök jó, de mennyivel kibaszottul sokkal jobb volt, amikor esti futás után nyugisan le lehetett ülni friss levegőt szívni, bámulni a fákat. Ott ahol most a Cha-Cha-Cha van.
Aztán jött ez a műintézmény, fű nuku, csend nuku, helyette vannak sörözgető puhányok meg bagófüst.
Gyökér dolog volt ezt odatelepíteni, kibaszott nagy az a sziget, találhattak volna máshol helyet, de persze a sport templomába kellett belerondítani.

Gehehejza 2012.07.06. 22:14:28

@Ppix: Knock knock knock....wake up, Neo!!

DaMartian 2012.07.07. 23:37:09

@Ppix: Sajnos ez a műintézmény tartja el a sport templomát. Ha nem lenne a MAC kb. lehúzhatná a rolót...

Ppix 2012.07.08. 00:36:00

@Gehehejza, @DaMartian:
Tök jó, van oka a dolognak, de ettől az "októl" a MAC fos hely lett, egy ideje nem teszem be oda a lábam.
Az utolsó időkben egyébként brutálisan emelekedtek az árak, talán már 1000 felett is volt egy "napijegy" (úgyse vagy ott egy napig, miért lennél...)
Ha a műintézmény "eltartja" a sport templomát, akkor miért kérnek egy ezrest egy nyomorult szekrényért és egy zuhanyozásért???
A sportmaxban 1200-ért egy komplett uszodát kapok 2 órára, fedett és nyitott medencével, szaunával, ingyen 2 vagy 3 óra parkolással.
A Hajósban 2100 Ft egy futó-úszó jegy, megint csak nem összehasonlítható a két komplexum szolgáltatása (megéri futás után ott maradni pár órát strandolni hétvégén).
Komolytalan a MAC, nem gondolják komolyan hogy fizetni fogok érte... Félreértéseket elkerülendő ki tudnám fizetni, de ezért a "színvonalért" nem adok egy vasat se.

[corristo] 2012.07.09. 00:08:08

@Ppix: nagyjából a kilencvenes évek közepe óta van ott kisebb megszakításokkal folyamatosan kávézó. stella, leger, meg még ki tudja, milyen néven futottak.

DaMartian 2012.07.09. 10:27:19

@Ppix: Én sosem fizettem még a MAC-nak egy fillért sem. kimegyek a Szigetre a Futóklubba (szerdánként már a pályahasználat is ingyenes) futok, aztán hazamegyek. Néha ottmaradok a "műintézményben" futás után beülni egy sörre a többi futóhaverral. Amúgy meg egyáltalán nem zavar a szórakozóhely jelenléte.
Hogy a MAC miért ilyen brutál árakon dolgozik azt én sem tudom. Én sem fizetnék ennyit, ahogy nyilván sokan mások sem. Ők tudják ez jó üzletpolitika-e? Szerintem nem, de ez legyen az ő problémájuk.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása