Segítsünk Lucáéknak!

2012.09.25. 14:10 angelday

A szerdai margitszigeti bulikon már biztos találkoztatok Lucával az egyik Nike diáknagykövettel. Most a cégtől egy teljesen független kezdeményezést mutatunk be.

luca_ek.jpgLuca már egészen régóta ismeri a Bátor Tábort, és nagyon szeretett volna cimboraként (a táborban segítő önkéntesként) oda eljutni. Amikor először hallott az Élménykülönítmény létezéséről, nem volt kérdés, hogy részt vesz a jótékonysági futáson.

A Bátor Táborban cukorbeteg, daganatos és krónikusan beteg gyerekek tölthetnek el egy rövid időt, annak érdekében, hogy egy kis időre ne a betegségük foglalkoztassa őket és részesülhessenek az élet vidámabb részéből is.

Luca most a 27. SPAR Maratonon Bencsik Gáborral és Kovács Eszterrel áll rajthoz, hogy összefussanak 200 000 forintot, amivel teljes egészében a kis táborlakókat segítenénk.

Segítsünk nekik, hogy örökbe tudják fogadni az összes kilométert!

pindur_pandurok.png

Szólj hozzá!

Címkék: közérdekű felhívás Bátor Tábor

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr104801998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása