Segíts Janinak

2011.09.02. 16:58 angelday

Se szeri, se száma azoknak a hozzászólásoknak, akik szeretnének segíteni Janinak. Knipl Pistáék már felállítottak egy dobozt a piros Nike cipőteszt kamionnál, ahol gyűjtik az adományokat a részére. Akinek állásajánlata, egyéb ötlete van, keresse Markocsán "MCM" Sanyit — ha nem ismernétek, keressétek a legjóképűbb férfit a kamion körül.

Aki jön a Félmaratonra, vagy rajtcsomagot átvenni, vagy csak útba tudja ejteni a kamiont akár ma este, akár holnap, vagy vasárnap a verseny napján, keresse a fiúkat. Köszönjük!

piszkosfred kommentje annyira tetszett, hogy ide ki is rakom:

Nem szoktam olvasni ezt a blogot, csak néha nézek be (bringázom). Viszont le a kalappal a tarsaság előtt, ritkán látni ilyen segítőkész és normális embereket, mint akik kommenteltek. Bringás körökben sem tapasztalok ilyen összetartást, jó érzés látni, hogy nem mindenhol a trollok vannak :)

4 komment

Címkék: jani cipőteszt futóösszefogás

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr763198074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sanyosz 2011.09.02. 20:50:37

Sikerült ma beszélnem vele és holnap 16 órára elhívtam a tésztapartira. Annyi kérésem lenne, hogy ez a doboz diszkrét legyen, illetve ne rohanjuk le, mint egy csodabogarat, mert a nagy felhajtás rosszul is elsülhet. Köszi még egyszer a segítséget!

ImreAnda (törölt) · www.azenriportalanyaim.hu 2011.09.02. 20:53:32

Sziasztok!

Nagyon klassz dolog, amit Janiért idáig tettettek. Én is szeretnék neki segíteni, tudom, hogy komikusan hangzik: de vajon ki tud hozzá valamilyen elérhetőséget?

Várom a válaszotokat, üdv. Oroszlánhölgy:)

tapirka1014 2011.09.05. 09:50:45

sanyosz,
A hétvégi Nike Budapest Félmaraton miatt csak most jutottam idáig:
2012 év végéig ingyenes indulás a BSI összes eseményén. Remélem örülni fog neki, ha már van cipő, legyen hol koptatni :-)
Keress meg a részletek miatt a marketing@futanet.hu címen.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása