Mikulástól a Hungaroringig

2011.12.06. 15:11 mgergoo

Vannak helyzetek, amiket nem szabad nem kihasználni. 16 éves voltam, iparági szakértők szerint is rettenetesen jól néztem ki, tinilányok százai csettintgettek, ha végigmentem az utcán.

Persze bamba voltam, mint a tök, zavartak is el a lányok hosszú tömött sorokban. Lényeg a lényeg: nem mertem közeledni a csajok felé, szokásos történet, valamikor ez aztán később megváltozott, de nem ez a dolgozat témája.

A töketlenkedésem csúcspontja az volt, amikor magasan A Világ Legszebb Csaja elkezdett szemezni velem egy buszon a Keletinél. A baj az volt, hogy A Világ Legszebb Csaja jó eséllyel nem A Világ Legokosabb Csaja volt. Ezt abból gondolom, hogy a szemezést, mint tevékenységet úgy időzítette, hogy annak kezdete akkora esett, amikor én már leszálltam a buszról, ő meg fent állt az ajtóban és vadul küldte az inputokat.

6 ezredmásodpercem volt eldönteni, hogy visszaszállok-e a buszra, és életemben először aktívan részt veszek valami ismeretlen dologban, vagy maradok és bambán nézek. Persze sikeresen eltelt az a 6 ezredmásodperc azzal, hogy az agyam dekódolja a jeleket és végigfuttassa, hogy Atyaisten milyen szép ez a csaj és most tényleg velem szemez, lehet, hogy vissza kelleni pattani a buszra, na de utána mit mondok neki, inkább hagyjuk a francba.

De Ti ne legyetek ilyen agyatlanok és használjátok ki a egyszeri és megismételhetetlen és különleges lehetőséget, ami e hét szombatján vár rátok, mert ha nem, akkor egész hátralévő életetekben bánni fogjátok.

Lehet itt most mindenféle csipp-csupp kifogással jönni, hogy nem tudok futni, dolgom van, családi ebéd, stb. egész egyszerűen életed egyik nagy lehetőségéből maradsz ki, ha 2011.12.10-én, szombaton 10.30-kor nem leszel a Hungaroringen.

Elmondom lassabban, hogy mindenki megértse. Most szombaton a Hungaroringen, magán a pályán lesz lehetőségünk végigfutni a heti Futóklubos program keretén belül.

A program csodás: nagy közös örülés egymásnak, regisztráció, egy bemelegítő karika, utána egy közös karika. Ezután pedig, aki, amennyit akar körözhet, félmaratonnal bezárólag. Ha nem fájna a lábam (ami fáj, köszi az aggódást mindenkinek) akkor biztosan letolnám az 5 kört. Ez kiváló lehetőség arra, hogy az is jöjjön, aki még lassabban fut, gyalogol, vagy csak most ismerkedik a futással és a futóblogos, Nike Futóklubos, DK-s, SUHANJ!-os közösséggel.

Gyertek el legalább annyian, mint a Mikulásfutáson, és hozzatok magatokkal még egy embert.

A hivatalos menetrend:

10.30-11.00 érkezés, adminisztráció, regisztráció
11.00-11.08 bemelegítés a Nike Futóklub edzőivel (tartja: Vajda Zsuzsi és Sipos Dávid)
11.08-11.15 felvezető, nagyon kocogós (előzési tilalom) kör. Ennek hossza kb 800 méter.
11.15 éles rajt a gyors körhöz
11:45 Eredményhirdetés+tombola (ez kb. 7perc/km tempóval is elérhető)
12:00-14:00 Szabadedzés
14.00- Kapuzárási pánik

Fontos!

Kérünk mindenkit, hogy legyen kedves az esemény Facebook lapján jelezni a résztvételi szándékát, hogy a szervezők tudják, hogy mire számíthatnak. Szintén itt a Facebook oldalon lehet fuvarszervezési, autologisztikai tanszéket nyitni, segítsünk egymásnak az eljutásban. 

A DKTV következő epizódját is a Hungaringes futásnak szenteltük:

3 komment · 2 trackback

Címkék: ajánló hungaroring futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr13442495

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért fontos a mesehallgatás? 2011.12.07. 17:09:44

Share: Facebook Online mese A gyermekek épp úgy tele vannak problémákkal, gondokkal, mint a felnőttek. Számos kérdés foglalkoztatja őket, köti le figyelmüket és teszi kicsi lelküket

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Siluka 2011.12.06. 17:13:02

a gyerekszáj: - és, várod már a futást? -Nem! :D

effe 2011.12.06. 21:45:26

szuper a mikrofon :)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása