Élménykülönítmény súlyos beteg gyerekekért

2012.07.20. 16:29 angelday

Közszolgálati közleményünk következik:

A segítség futólépésben érkezik

Magyarország legnagyobb jótékonysági futóakciójára készül a Bátor Tábor Alapítvány. Daganatos beteg gyerekeket segítő programjukhoz bárki csatlakozhat, aki egyéni vagy váltókategóriában rajthoz áll az október 7-i 27. Spar Budapest Maratonon. Az Élménykülönítmény egyéni futók, baráti és vállalati csapatok jelentkezését várja.

Az Élménykülönítmény a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági futóközössége, súlyos beteg gyerekek megsegítésére jött létre. A csapat tagjai maratoni és félmaratoni versenyeken indulnak. Teljesítményünkkel a Bátor Tábor Alapítvány ügyére szeretnék felhívni a környezetünkben élők figyelmét.

Bár nem profi futók, és nem profi adománygyűjtők, a csapat mégis Magyarország legnagyobb jótékonysági futóközösségévé nőtte ki magát. Két év alatt 141-en teljesítettek futóversenyeket az Élménykülönítmény színeiben. 1625 barátjuk, ismerősük, munkatársuk fogadott örökbe egy-egy kilométert a futásukból, amivel 12 341 000 forintot gyűjtöttek össze a nemes célra.

Bárki csatlakozhat hozzájuk akár egy hosszú távú egyéni futásra, akár egy-egy maratoni verseny váltó kategóriában való teljesítésével.

Bővebb információkat a csatlakozásról az Élménykülönítmény holnapján találtok.

Szólj hozzá!

Címkék: közérdekű felhívás közszolgálati

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr834668361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása