Árkád megnyitó

2013.02.22. 18:29 angelday

Így néz ki az új bolt:

nike_arkad_550.jpg

Ez pedig a Flyknit Lunar kollekció (hamarosan jön a jóidő is):

flyknit_lunar.jpg

Az új bolt címe Facebookon: http://www.facebook.com/nikearkad

11 komment

Címkék: Nike Árkád Flyknit

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr285098994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pamut 2013.02.23. 21:25:34

Üdvözlet futók,

tanácsot kérek futócipő vásárlása kapcsán. Visszalapoztam pár hónapot, de ezzel foglalkozó posztot nem találtam, bár a kommentek alapján úgy látom a Nike a nyerő.

Paramétereim:
- (újra) kezdő futó
- csak futópályán, ilyen pirosas színű gumival befedett pályán fogok futni
- 25 rugós vagy drágább cipők nem játszanak, sajnos kevés pénzem van.
- vidéki vagyok, itt helyben nem hiszem hogy lenne szakértő eladó
- ellenben webshopból is szívesen rendelek, ha tuti jót javasoltok.

Ha segít valaki, köszönöm :)

BGy · http://babosi.blog.hu 2013.02.24. 12:36:43

A pirosas színű gumin fuss mezítláb, mert az jól csillapít, kavicsok nem nyomnak és költséghatékony. :)))

angelday 2013.02.25. 11:44:04

@pamut: Írj néhány információt magadról, testsúly, magasság, bokasüllyedés(?), hogy pontosabban be lehessen határozni a dolgot, mi lenne az ajánlható cipő neked.

A büdzséd alapján egyébként valamelyik outlet lenne a megfelelő választás.

pamut 2013.02.25. 18:28:10

@angelday:
Szia angelday!

Közepes magasságú, ám vékony alkatú vagyok, bokasüllyedésem nincs, ellenben a térdemmel volt már gondom, szerintem épp az, hogy buta fejjel egy rossz és régi cipőben erőltette a futást, és eszembe se jutott hogy a cipővel lehet a baj. 180 centi / 60 kiló vagyok, a lábfejem is az átlagtól keskenyebb. Néztem befelé vagy kifelé dől-e a régi cipőm, ahogy pár helyen mutatják, de szerintem nem dől semerre.

angelday 2013.02.26. 11:11:31

@pamut: írok neked privátban.

pamut 2013.02.26. 16:55:05

@angelday: Köszönöm, megkaptam, fel fogom keresni. Jó futást mindeniknek :-)

notbuddhistprslave 2013.02.27. 23:06:35

A bolt sajnos drága mint a rohadalom. OK, a Nike nem olcsó, de. Nem értem a Nike stratégiáját ezekkel a mall boltokkal, őszintén - és minden jóindulattal. Most vettem nike dryfit nacit és Pegasus 28+-t 20 méterre a bolttól az Árkád Hervisben (a pegát 22K-ért, a márkaboltban csak Pegasus 29 van 30-ért és a drágább cipők). A nadrágnál is jópár ezres így a különbség. Ok, akciós volt, de erre érdemes lenne odafigyelni egy ekkora boltnyitásnál, hogy a versenytárs melletted akciózik. még ha más is lehet a célcsoport - az emberek mostanában sztem meggondolják, hogy kiadnak-e 10 rugóval többet egy modellért, csak mert az "idei". sok sikert kívánok amúgy a Nike-nak, minden amiben futok, tőlük van és az eladók a brand shopjukban érezhetően profibbak a herviseseknél a termékeket illetően - érthetően.

szancsurrr · http://egyensulyt.blog.hu/ 2013.03.04. 21:11:41

@notbuddhistprslave: Teljesen igazad van. A Westend Nike boltban sem verekednek a pénztár előtt a vásárlók:) Ott is csillagászati áron van minden, várható volt, hogy itt is ez lesz. A pórnép (pl én), bemegy nézelődni és nyált csorgatni, de szerintem elég szűk réteg engedheti meg magának, hogy ott vásároljon.

DaMartian 2013.03.08. 09:54:08

Ez a márkabolt méregdrága csont már annyira lerágott... A Nike, mint minden nagyobb márka, ajánlott fogyasztói árakkal dolgozik. Ennek megfelelően minden termék forintra ugyanannyi a Hervisben, Spuriban meg a márkaboltokban is... Az más kérdés, hogy a Spuri szinte alapból ad 6% kedvezményt mindenkinek aki már egynél többször vásárolt ott, vagy aki indult már BSI futóversenyen, és hogy a nagy sportáruházak a régi modelleket akcióban szórják kifelé. Ahogy írta valaki ilyen is kell, a célcsoport valóban más. A legtöbb futónak teljesen mindegy, hogy 27-es vagy 29-es Pegasust vesz, és én ezt megértem. Ami a legjobb volt 2 éve, az nyilván még most sem szar. Ám azokat is megértem, akik a legújabb fejlesztésekre pályáznak azonnal, amint megjelennek (persze ha megtehetik) meg azokat is, akik szeretik ha szolgáltatást is kapnak (értsd szaktanácsot) a pénzükért és nem csak önkiszolgáló módon a kosárba teszik a cipőt.
Meg kell érteni, hogy az egyes termékek ára annyi amennyi, nem az egyes boltok árazgatnak kedvük szerint. Akinek ez nem tetszik, vagy aki nem engedheti meg magának, az nem fog ott vásárolni, de ez a siránkozás annyira gáz... Én is siránkozhatnék, hogy jaj milyen drága az autószalonban az a full extrás Passat, bezzeg a haverom fele ennyiért vett múltkor bemutatós darabot. Meg hogy miért ennyivel több a VW mint a Skoda, mikor gyakorlatilag ugyanaz? Tök mindegy, nem lesz Passatom. Ettől még van akinek van. És nekem akkor sem lesz ha rinyálok miatta. Én sem veszem meg 40ezerért a márkaboltban a cipőt, mert sokallom. Gyakran én is outletben veszem feleannyiért a tavalyit, mert ugyanolyan jól szuperál (meg jövőre az is ott lesz olcsóbban, ami most a márkaboltban figyel). De folyton ezen nyekeregni már annyira unalmas (szerintem).
Inkább annak kellene örülni, hogy végre vannak olyan helyek, ahol megtalálhatók a komoly Nike cuccok, mert lehet hogy a Hervisben van NÉHA Pega, de Vomero, Eclipse, Air Max, Free és még sorolhatnám eddig max külföldről volt beszerezhető nagyrészt... Bocs ha nyers voltam, de már baromira unom állandóan mindenhol a nyavajgást olvasni..

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása