Elindult a 14-es futószezon, indulnak a szervezett Nike futóesemények a Margitszigeten

2014.04.01. 09:44 angelday

Holnap, április 2-án szerdán a Margitszigeti Nike+ Futóklubban a szezonnyitóval elrajtolnak az idei Szerdai Futóbulik.

Aki ismeri, az azért, aki nem ismeri, az pedig azért kell, hogy ott legyen. :) A Futóbuliba azért érdemes eljönni, mert sokan leszünk, emberekkel lehet találkozni, futni egyet, előtte és utána pedig beszélgetni, elvegyülni.

nike_futobuli_szerda_1.jpg

Mi várható? Megszólítható, barátságos futóedzők kérésre egyéni edzéstervet készítenek nektek, sőt, konzultálni lehet velük bármilyen futókérdés kapcsán, az esemény ideje alatt Nike cipőteszt kamion, ahol bárki ingyen felpróbálhat egy Nike futócipőt, hogy abban fusson egyet, zene, ingyenes öltözési lehetőség és persze a társaság. Az esemény végén pedig after a RUNtottában.

Tipikusan azoknak is ajánlható, akik szeretnének valamilyen szociális közösségbe bekapcsolódni. Gyertek le, vagy ha úgy érzitek, van olyan ismerősötök, aki csak egy lökésre vár, küldjétek neki tovább ezt a posztot! (Nem véletlenül hangsúlyozzuk ezt, mert gondoltunk azokra is, akik nem tudják még teljesíteni a teljes szigetkört, számukra külön edzésprogramot készítettünk.)

Szerdán jön még Pulay Szilvi is, aki dinamikus, alakformáló edzésekkel készül, megmozgatva minden egyes izomcsoportot.

pulay_szilvi_2.jpg

A program: közös bemelegítést követően egy szigetkör, utána az edzők segítségével több csoportban speciális futógyakorlatok, mindenki az edzettségi szintjének megfelelően választhat majd csoportot. Regisztráció: 18.00 – 18:30, közös bemelegítés: 18:30 – 18:40, futás, edzés: 18:40-től.

Gyertek le holnap!

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló program futóbuli Margitsziget Futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr575888636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása