Nike+ Run Club szerdai futóbuli #16

2014.07.16. 09:30 angelday

Ha nincs éppen futómotiváció, vagy épp ellenkezőleg, szeretnétek társaságban futni, ma este 6-tól gyertek el a Margitszigetre, mert javában tart a futószezon és természetesen mennek a futóbulik is. Ez lesz idén a tizenhatodik szervezett esemény.

futobuli_16.jpg

A program mindenki edzettségi szintjének megfelelően változatos:

a közös bemelegítést követően egy szigetkörrel indítunk, majd edzőink segítségével több csoportban speciális futógyakorlatokat végzünk, így az edzettségi szinteteknek megfelelően választhattok majd csoportot. Természetesen azokra is gondoltunk, akik még nem állnak készen egy teljes szigetkör teljesítésére: számukra külön edzésprogrammal készülünk.

Edző Pulay Szilvi lesz, a gyülekező tehát 18:00-tól. Hivatalos sporifotó: Szasza (lehet tőle kérni futós képet is – beszéljetek vele!)

Ha jöttök, és még nem igazoltátok vissza, miért ne tennétek meg a Facebook lapon?

Szólj hozzá!

Címkék: programajánló Nike Futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr726512683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása