Csapatban jobb

2012.04.03. 12:22 mgergoo

Amikor első posztjaim egyikében kértem a hozzám hasonló 28+ BMI-s emberkéket, hogy fussanak, mozogjanak, még nem tudtam mi lesz. Fogalmam sem volt, hogy mit csinálok majd, ha megfogadjátok a tanácsomat és tényleg jelentkeztek nálam. Abban biztos voltam, hogy meg akarom találni a hozzám hasonló embereket és segíteni nekik, hogy a mozgás, a futás, vagy a gyaloglás legyen az életmódjuk. Innen indult a dolog. 

Leírhatatlan élmény volt, ahogyan most vasárnap végig köszöngettem és hajráztam (mármint a szembefutó kollégáknak hangosan kiabáltam, hogy Hajrá!) a Vivicitta pesti rakparti részén. Szinte folyamatosan jött szembe egy Nike Futóklubos, vagy egy DK Teames csapattag. Nem nehéz, hiszen jelenleg százötvenen vagyunk.

Január végén, amikor megnyitottuk a Facebook csoportunkat és útjára indítottuk a csapatblogot még mindig nem tudtam mi sül ki ebből a dologból, csak azt tudtam, hogy egy közösség formálódott körém, egymást biztatjuk, motiváljuk, közös futásokat szervezünk, versenyeken indulunk.

Az első rendezvényünk a debreceni Rotary félmaraton volt, de azt hiszem – az új pólónak köszönhetően is – a Vivicittán már nem lehetett nem észrevenni a csapatunkat. A Fókusz stábja is megtalált minket és be is kerültünk a tévébe (türelmetleneknek 1:51-től):

Még most sem tudom, hogy hol lesz ennek a dolognak a vége. A létszám egyre csak nő, a BSI és az Ultrabalaton is elismert minket, mint sportegyesület, azaz csoportosan és kedvezőbb feltételekkel tudunk nevezni. Törekedünk arra, hogy a többi versenyre is kedvezményeket csikarjunk ki tagjainknak, valamint a Nike Futóklub most induló hétköznapi edzésein is lesz egy kitüntetett DK Team nap, ahol a Futóklub szakemberei segítenek szakmailag is mederbe terelni edzéseinket.

Ezeket a képeket elnézve, azt gondolom, hogy jó helyen vagyok, jó irányba mennek a dolgaink és nagyon büszke vagyok, hogy részese lehetek ennek a közösségnek.

13 komment

Címkék: közösség futóklub dk team

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr314359474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doncii · http://doncii.blogspot.com 2012.04.03. 18:04:21

Ezek az emberek a kepeken mit szivnak? Surgosen kerek en is belole :)) Jo ratok nezni!

weakest link 2012.04.03. 22:14:46

Respect! Nem semmi! Csak így tovább!

ingobingo75 · http://eletmod-valtoztatas.blog.hu/ 2012.04.03. 23:53:39

Még csak nemrég kezdtem el futni, de nagyon jó ezeket a sorokat olvasni és a képeket nézni! Remélem, jövőre már én is ott lehetek ! :) További sok-sok szépet és gratula!!!

mgergoo · http://dagadtkocsog.blog.hu/ 2012.04.04. 08:12:15

@doncii: biztos emlékszel a Nike Addiction reklámra, a futás egyfajta drog. Ezt toljuk :-)

e_easy 2012.04.04. 10:55:27

@mgergoo: tegnap szigetrol hazafele btingazott el mellettem egy csaj DK poloban, majdnem rakoszontem hello k5sog :)
de nem biztos h jol vette volna ki magat

Joe. · http://futonaplo.blogspot.com 2012.04.05. 11:37:32

Jó látni, hogy ennyi embert sikerül rávenni a mozgásra, csak így tovább!

Belus Tamás · http://kmkovek.blog.hu 2012.04.09. 19:54:21

Hát Gergő. Nekem a kezdetektől egyéni dolog a futás. Tudod, én a világ ellen... De a ti csapatotok elgondolkodtatott és ez nagy dolog.

mgergoo · http://dagadtkocsog.blog.hu/ 2012.04.10. 10:16:16

@Belus Tamás: Vannak köztünk magányos farkasok, általában én sem tudok a többikkel futni. A csapat lényege a közösség, a tapasztaltabbak segítik az újakat, az újak pedig nagyon lelkesek. Gyere, és hozd Fruzsit is! :-)

llehel · https://www.facebook.com/lukacsi0lehel 2012.04.10. 12:21:59

Ma lefutottam az idény első 3.5 kilóméterét, nem nagy táv, viszont nekem annál nagyobb teljesítmény volt. Rég mozgattam meg a csontjaim így elég fárasztó volt. :) Követem a 6 hetes 5 km-s edzésprogramot, a mai nap az első. :)

www.endomondo.com/workouts/u4qVlxahF38

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása