+1

2012.04.24. 11:29 angelday

Tegnap nem terveztem, hogy a péntek-szombat-vasárnapi szériámat egy újabbal folytatom. Aztán Link meggyőzött, és el is mentünk. A végeredmény:

BGy írta:

Ismered meg magadat, mire van szükséged egy jóleső futáshoz. Ez időbe telik, türelem. Próbálj ki mindent! Egyél előtte, ne egyél, igyál, ne igyál, legyen hascsikarásod, hányingered, mindent meg kell tapasztalni. Ezeken én már túl vagyok, és nem érdekel más tanácsa, mert mindenki szervezete másként reagál a "külső gerjesztésekre".

Nagyon igaz! Tegnap bevált a takitkám: otthon betoltam egy csokit, meg egy szörpöt, aztán húsz perc múlva már a lakás előtt voltam. Persze hozzá kell tennem azt is, hogy olyan 4000 méterig ment flottul, utána már kezdtem fáradni. Összesen letoltam egy hetest, viszont DK sorai visszhangzottak a fejemben:

Az utolsó 6km kínszenvedés volt

Mikor lesz nekem az utolsó 6 km kínszenvedés? :)

Ma pinehek, szerdán pedig 18:00-ra a szigeten újra szervezett Futóklub, most Istenes Bence (műsorvezető – @istenesbence) lesz a celeb vendég.

3 komment

Címkék: beszámoló edzésnapló gondolatok edzés közben

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr34470354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2012.04.25. 07:45:04

Biztos jó csokit ettél. Nekem a kevésbé minőségi csokik a 4. km környékén át is rohannak a bélcsatornámon. Sok szép, jól táplált fa van miattam az erdőben. Az a jó, amikor GPS-szel futok és utána az útvonalon látszik a kis kétségbeesett helykeresgélésem az út menti susnyásban (dzsindzsásban, ki hogy ismeri). :)))

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2012.04.25. 09:25:34

Csak így tovább, hajrá!! Egyébként van valami konkrét oka annak, hogy most ilyen sűrű edzésprogramot kezdtél el?

effe 2012.04.25. 15:38:18

@BGy: :D a GPS sok mindenről árulkodik :)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása