Szufla 50 beszámoló

2012.07.21. 20:02 angelday

Szombaton a szigethalmi parkerdőben lefutottuk a Szufla 50-et. Én csak egy 8 km-es szakaszt vállaltam, bár a viszonylag rövid, 45 perces teljesítésem után már bosszankodtam, hogy miért nem a 14-es távon indultam. A DK rekreációs tábor is a közelben került megrendezésre, így ők egy 30 fővel is átruccantak a kis, családias hangulatú versenyre. Pedig a szervezők szerint ez volt már a legprofibb Szufla 50, és nem csak Szuflavéder miatt, igyekeztek mindent maximálisan megszervezni, frissítőpontok, útbiztosítás, melegétel, versenyközpont, hangosítás – ahogy kell.

Apropó, Szuflavéder és én:

szufla_50.jpg

Egy ilyen egyszerű geg és máris kész az egyedi futóverseny, nem? Szuflavéderrel egyébként végig lehetett találkozni, haverkodni, ráadásul ő még egy 3 perces performansszal is készült a 10 órás csapat indításához, ezt fel is sikerült vennem videóra:

Szuflavéder figurája nagyon egyedivé varázsolta a versenyt, megmondom őszintén, hogy nem biztos, hogy elmentem volna, ha nem kapom meg a bejárás videójukat. :) Kell egyébként ilyen idiotizmus egy futóversenyre? Hát persze! Ez egyébként nem teljesen új dolog, ha emlékeztek, tavaly lépett színre Doktor DaMartian is (első bejelentkezés tavaly novemberben, második márciusban), aki szintén erős kosztümös szerepléssel tette vonzóbbá a versenyt. A videója:

De visszatérve a Szufla 50-en nagyon jó volt a hangulat, a befutók után pedig elfogyasztottuk a bográcsban rottyant paprikás krumplit uborkasalátával és kenyérrel. Egyesek söröztek is. Ilyen kérem egy tökéletes futóhétvége! Én persze nagyon belelkesültem az eredményemen, el is határoztam, hogy folytatni fogom az edzéseket, már kezdem

ÉREZNI

AZ

ÍZÉT!!!

Szólj hozzá!

Címkék: videó verseny szuflavéder szufla 50

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr94669927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása