Hídfutás holnap, szombaton délután!

2013.03.22. 11:31 angelday

hidfutas_2013.jpg

A Futóklub minden évben tart egy hagyományosnak nevezhető hídfutás programot, ahol különféle útvonalon, de mindig a fókuszban vannak a hidak. Idén a hídfutás holnap indul, mégpedig északról déli irányban az összes hidat érintve. Ez komolyabb vállalás, és egy frissítőpont lesz, a Margitszigeten.

A "teljes" program 16:30-kor kezdődik a Megyeri híd pesti oldalán a híd alatt. 15 perc bemelegítés után start 16:45-kor. Az Északi összekötőt értinve az Árpád híd után kanyarodunk le a Margitszigetre (16 km), a Nike Futóklub az első állomásunk, ahol a csapathoz csatlakozni lehet egy 9 km-es távra, a Művészetek Palotájáig. Aki tehát rövidebbet szeretne futni, az kb. 18:00 körül legyen a Margitszigeten a Nike+ Run Clubban. Itt cipőteszt és meleg tea lesz a háttérszolgáltatás. Várhatóan 18:30-kor folytatódik a túra és kb. fél nyolckor fejeződik be a Müpánál, ahol még tombola is lesz.

Kb. 6 perc/km-es tempóban halad majd a csapat, ez nem túl megerőltető, a kevésbé rutinos futók is képesek felvenni ezt az iramot. Ha valaki az útvonal közelében lakik, akárhol csatlakozhat, csak ki kell tudnia számolni az időt. (Feltételezve a pontos indulást és a 6 perces átlagot, ez még érdekes házi feladat is lehet.) A pontos útvonal a pontokkal:

hidfutas_2013.png

Idén a Futóklub már a 16. állomásához érkezett el, az esemény hivatalos Facebook lapját itt találjátok meg.

2 komment

Címkék: információ hídfutás Futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr455162263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doncii · http://doncii.blogspot.com 2013.03.25. 12:45:42

Marha jo arczok vagytok, csak irigykedem. Se Londonban se New Yorkban nincs ilyen! Bar nekem van egy ilyen feliratu polom, de igazabol nektek jarna: "I run this town!" :)

Gyűrött Papír 2013.03.25. 13:25:59

A 6 perces átlag nem én vagyok sajnos :( , de a vasárnapi 26km@6:45-t felajánlottam :)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása