Balboa újratöltve

2013.07.09. 08:37 szasza75

A hétvégén ismét megrendezésre került a Balboa kör (korábban itt írtunk róla). A közösségi futáson bárki részt vehetett, akinek kedve támadt egy kellemes 30-32 fokos magas páratartalmú júliusi napon megtenni a 19 km-es kört 829 méteres szintemelkedéssel. Sokaknak volt végül kedvük, becslésem szerintem 300-350 futó részt vett a különleges eseményen.

Személy szerint erre a napra kicsivel hosszabb futást terveztem, reggel fél 7-kor indultam el az első körömre. Nagyon kellemesen indult, de hamarosan tudatosult bennem, hogy a reggeli napfény egy dunsztosüvegen keresztül simogatja az arcomat. Az üvegben persze én vagyok. A terv az volt, hogy az első körömet kiegészítem a Libegő alatti ösvény le, illetve felmászásával. A röpke fél órás karika és a kutak alatt való fekvés kicsit felborította az előzetes időtervet, pár perccel le is késtem a hivatalos 9 órás rajtidőt. A második kör már szenvedősebbre sikerült.

balb.jpg

Ritkán élem meg, hogy 155-s pulzussal sétálok, most persze sikerült. Szerencsére saját állapotom értékelésében csak az javított, hogy más sincs jobb bőrben. A holtpont és a kaszás a 2. kör közepe felé ért el. A fenti videón látható rajzverseny hozott ki a mélypontról – sőt, nem csak hogy kihozott, hanem szárnyakat is adott, és innen végig futottam a célig. Remek kis nap volt, a futásom adatai pedig itt.

5 komment

Címkék: videó meleg balboa

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr735395328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jane 2013.07.09. 15:15:05

Állat vagy Szasza! De állítsad már át a Garminodat mérjen km-ben, tök fárasztó számolgatni ebben a nagy melegben :)

angelday 2013.07.09. 15:33:46

@Jane: én is észrevettem! Nem lehet, hogy a nagy melegben a weblapon kell átállítani a dolgot?

maratonom 2013.07.09. 15:57:26

@Jane: @angelday: legeslegfelül van egy sor, ahol lehet kattintani "View in Metric" szövegre (derékszögű vonalzó mellett). Akkor aztán minden SI lesz.

Jane 2013.07.09. 16:43:43

@maratonom: Ez az! Így rögtön sokkot kapok a számoktól ahogy meglátom őket :) Köszi!!

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása