Nike+ 2014

2015.01.10. 13:59 SeSam

A Nike készített egy nagyon aranyos évértékelő videót. Olyan, mint egy Fallout 3 kisfilm (ha ismeritek a játékot), csak sokkal vidámabb. A youryear.nikeapp.com oldalon lehet megtekinteni. A cél persze, hogy 2015 ennél is jobban sikerüljön majd.

ouryear.jpg

Arra is jó még elvileg az oldal, hogy személyre szabott videót mutasson a saját Nike+ futásaink alapján. Gyanúm szerint amerikaikra van célozva, mert nekem azt írja, hogy nem futottam eleget, ami viccnek azért erős lenne.

2 komment

Címkék: videó 2014 Nike+

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr277047361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DSL · http://runbabyrun.blog.hu/ 2015.01.11. 15:00:30

Miért, az amerikaiak többet futnak? Nem viccből kérdezem.

SeSam · http://sesam.hu 2015.01.11. 19:12:48

@DSL: Sokan vannak, úgyhogy biztosan akad szép számmal amerikai, aki többet fut, mint én. Arra gondolok, hogy helyi események, városok, stb, lehetnek alapanyagok a személyes videóban, így Magyarországról belépve mindegy, mennyit futottál, a fenti hibaüzenetet kapod.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása