Ultrabalaton nevezési kedvezmény

2010.05.13. 08:36 angelday

Futóblog speciális kedvezmény! Aki még nem nevezett az Ultrabalatonra és megadja a Futóblogos, hozzászólásoknál használt becenevét, most 20%-os nevezési kedvezményt kap ajándékba.

Másik dolog: várjuk a csapatokat. Akár itt a hozzászólások közt is szervezkedjetek csapatokba és jelezzétek, hogy ki lesz ott, milyen vállalással!

Az idei Ultrabalaton június 19-20-án lesz.

2 komment

Címkék: kedvezmény molinó utlrabalaton

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr621999098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bitliszbá 2010.05.14. 12:29:34

Kicsit bosszús vagyok, mert most itt a kedvezmény és már neveztem... A héten meg megálltam a cipőpróbánál, és "önként jelentkeztem a nike futóklubba" ott meg mondták, hogy mostantól minden nike által szponzorált versenyen kedvezménnyel indulhatok. Mit gondoltok megvolt már a félmaraton nevezésem?
Most már csak az hiányzik, hogy megállítsanak valami kuponnal, hogy aki ezt bemutatja az ingyen nevezhet valamilyen versenyre. No akkor aztán....

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása