Ajánló: Győr-Lipót futóverseny

2010.07.20. 11:10 angelday

Szabó István szervező küldte be ezt a hétvégi programajánlót:

Figyelmetekbe ajánlanék egy remek - Nike által is támogatott - versenyt erre a hétvégére, ami a Futóbarátok Egyesület - ami egyben a Nike győri futóklubjaként is üzemel - által első alkalommal megrendezésre kerülő Győr-Lipót futóversenyt.

A táv 26 km, amely teljesíthető egyéniben - futva vagy kerékpárral - és 3 fős váltóban (8km-10km-8km).

Rajt és versenyközpont a győri Széchenyi Egyetem kiscsarnoknál lesz.

Az útvonal (Győr, Hédervári u. - Győrújfalu - Győrzámoly - Győrladamér - Dunaszeg - Ásványráró - Hédervár - Lipót) egy része már ismerős a régi Bécs-Budapest versenyekről. Most továbbmegyünk, Ásványráró, Hédervár után a Szigetköz gyöngyszeméig, Lipótig. Az útvonal gyönyörű és a verseny után mindenkit vár egy frissítő fürdőzés a Lipóti Termál- és Élményfürdőben, ahol a támogatók jóvoltából sör, üdítő és egy tál gulyás várja a célbaérkezőket. A fürdő minden rajtszámmal érkező versenyzőnek ingyenes, a kísérők kedvezményes jeggyel vehetik igénybe.

A váltóhelyekre, Győrladamérra és Ásványráróra buszokat biztosítanak a szervezők. A 13 órai eredményhirdetés után lehetőség van busszal visszatérni Győrbe 14 és 17 órakor.

A verseny kisérő eseménye a látássérült tandemkerékpárosok túrája, melyhez kerékpárral lehet csatlakozni. Kerékpáros rajt: 9:45-kor. A versenyen a tandem kerékpárosok speciális járműveit is ki lehet próbálni. A rajt előtt megtekinthetők, sőt egy-egy vállalkozó páros végig is tekerheti a versenyt.

Továbbá lehetőség lesz a Nike futócipők tesztelésére. A tesztbusz az egyetemi csarnok mellett várja a futókat a rajt előtt. Lipóton - a fürdő területén -, a célzónánál lesz lehetőség visszaszolgáltatni a cipőket.

Kedvezményesen előnevezni az Interneten július 22-ig a www.nevezes.hu oldalon lehet.

Versenykiírás és további információk a szervező Futóbarátok Egyesület weboldalán

5 komment

Címkék: ajánló verseny győr

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr982163154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angelday 2010.07.20. 21:01:54

Ettől függetlenül HAVE FUN! :)

bitliszbá 2010.07.27. 11:12:51

@1stvan: Köszi az ajánlót. Egyébként szerintem igen jót futottunk.
... én voltam az egyik, aki az utolsó kilométeren lehajrázott - mondjuk inkább te vártál be minket, mintsem mi hajráztunk :))
Ha ilyen időt garantáltok jövőre is megyünk...

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása