Szombaton ismét lesz afterrun (before-run)!

2011.07.29. 11:37 angelday

A múlt szombati afterrunon olyan sokan voltak, hogy úgy döntöttünk, hogy a jövő szombati csepeli buli előtt csinálunk még egyet most szombaton. (Before-run!)

Itt lehet beszerezni a zöldkártyát, amivel lehet a szeptemberi félmaratonra nevezni hármasban, illetve itt lehet regisztrálni a csepeli Futóbulira is. (Keressétek a Nike diáknagyköveteit!) További infó, hogy a cipőteszt buszba is érkeztek új Nike futócipő modellek, érdemes felpróbálni őket egy szigetkörre ingyen.

Aki akar, Facebookon is regisztrálhat Csepelre, viszont ne ijedjetek meg attól a kérdéstől, hogy "Nike diáknagykövet meggyőzése", írjátok oda, mióta futtok, aztán kész.

Aki jön most hétvégén: július 30-án szombaton 18:00-kor a Nike Futóklubba, a Margitszigeti Atlétikai Centrumhoz jöjjön és Facebookon is jelezze részvételi szándékát.

Csepelen egyébként ott lesz Kammerer Zoli olimpiai bajnok kajakozó és Gyenesei Leila öttusázó olimpikon, a Nike magyar sportolói is, aki akar, nyugodtan dumálhat velük a helyszínen. Egyébként most mindketten világbajnokságra készülnek, Zoli augusztusban Szegeden, Leila szeptemberben Angliában versenyez. Mottó, amit érdemes egyébként tényleg szó szerint venni: "Használd ki a közös futás minden előnyét" A teljes képgaléria megnyílik a fotóra kattintva:

Szólj hozzá!

Címkék: buli csepel afterrun

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr483109209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása