Mennyire ismered azt az embert, akivel egy héten többször is együtt kocogsz?

2011.12.06. 16:24 angelday

MCM Markocsán Sanyi, a Futóklub egyik oszlopos edzője hatalmas ötlettel állt elő: ismerjük meg egymást civilben. Most pénteken lesz a buli az "Elektromos Étteremben", Facebookon lehet jelentkezni.

Sanyi levele:

Tudtad, hogy Dagadt Köcsögnek van olyan cipője, amin nincs pipa (swoosh!), és az utcán jár benne?

Tudtad, hogy az Iramszarvas és a Csibék nem export termékei az agráriumnak?

Itt az ideje, hogy egy kicsit elrugaszkodjunk a sportpályák milliőjétől, ismerjük meg a másikat, találkozzunk a SUHANJ! Alapítvánnyal, beszélgessünk azokkal az edzőkkel, akik egész évben sanyargattak titeket/bennünket, elevenítsük fel az idei versenyeket, találjunk csapattársat, edzőpartnert és tartalmasan búcsúztassuk el az idei évet egy civil buli keretében.

Ha terepfutó vagy azért, hogy szinten tartsd a baráti kapcsolataidat, ha síkfutó vagy akkor azért, hogy emelkedett hangulatban élvezhesd a bulit.

A buliba a belépés ingyenes, egy valamit viszont kérünk tőled: hozzál bármilyen ajándékot (max. 500 Ft értékben), hogy te is vihess haza valamit, valamint írd le egy kedvenc idézetedet egy darab papírra, amit beraksz az ajándékod mellé, így azt az fogja olvasni, aki véletlenül megkapja.

Vacsorázni van lehetőség, teljesen korrekt árakon

A zenét Török Levi tolja a fülünkbe, akinek már most szólhattok, hogy milyen zenére szeretnétek kortyolgatni a sört vagy felvinni 120 fölé a pulzust egy-két tánc erejéig. Ha vannak kedvenc fotóid vagy videóid idei versenyekről(lehet vicces, naná!) azt küldjétek el Walter Ulriknak, mert azokat a buli ideje alatt random nézegetjük majd a kivetítőn.

Aki a Budapesti Éjszakai Futáson (BÉF) indul, az futás után át tud öltözni, kaptunk egy öltözőt, ennek kulcsa Ulriknál lesz.

Felvetődött még ötletként és szerintem meg is valósítjuk, hogy a bejáratnál kap mindenki egy etikett címkét, erre ráírjuk a neveteket és az esetleges blogos nickname-t, hogy elkerüljük a "hogyishívnak" kezdetű mondatokat.

Ha van kérdés ötlet akkor kivele, vagy hallgasson örökre.

1 komment · 2 trackback

Címkék: közösség ajánló privát

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr743443252

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért fontos a mesehallgatás? 2011.12.07. 17:09:44

Share: Facebook Online mese A gyermekek épp úgy tele vannak problémákkal, gondokkal, mint a felnőttek. Számos kérdés foglalkoztatja őket, köti le figyelmüket és teszi kicsi lelküket

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TSzabi 2011.12.06. 21:16:46

Szuper ötlet, szuper fotó!

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása