Ultrabalaton játék

2011.12.12. 14:45 szasza75

Az alábbi videó összesen 9 rövid filmrészletet tartalmaz, melyek mindegyike az Ultrabalaton útvonalán, a 2011-es verseny idején készült. A játékosok feladata, hogy kitalálják melyik video a táv hányadik kilométerénél készült. A kilenc részlet között természetesen vannak könnyebben, és vannak nehezebben beazonosítható helyszínek is.

Az Edzésonline-Ultrabalaton közös játékában azok vehetnek részt, akik az ultrabalaton@ultrabalaton.hu email címre elküldik:

  • Saját polgári nevüket, valamint
  • Megfejtésként 9 darab számot, melyekkel megtippelik, hogy a kilenc felvétel a táv hányadik kilométerénél készült. Csak a 9 számmal beküldött megfejtések vesznek részt a játékban, tehát ha nem tudod biztosan valamelyik helyszínt, akkor is tippelj rá!

Egy személytől csak egy megfejtés vesz részt a játékban. Ha valakitől több megfejtés is érkezik, akkor ezek közül a legelsőt vesszük figyelembe. Aki 9 helyes számot írt a megfejtésében az 3, aki 8 helyes számot írt az 2, aki pedig 7 helyes számot írt az 1 szelvénnyel vesz részt a január elején megtartandó sorsoláson.

A megfejtéseket 2011.12.31. 24:00-ig lehet beküldeni a fenti mail címre. Egy személy csak egyszer nyerhet. A sorsolás nyilvános lesz, pontos helyszínét és időpontját következő, a játékról szóló hírünkben írjuk meg. A sorsolásról videó felvételt is készítünk, melyet közzéteszünk az Ultrabalatonon és az Edzésonline-on is.

A kisorsolt szerencsés megfejtő Ultrabalaton - Edzesonline ajándékcsomagot nyer. Ha több mint 100-an vesznek részt a játékban, akkor 2 főt sorsolunk ki, és mindketten ugyanazt az ajándékcsomagot kapják meg. Az ajándékcsomag tartalmát következő, a játékról szóló hírünkben áruljuk el.

Szólj hozzá!

Címkék: játék videó ultrabalaton

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr783456742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása