Szilveszterkor vissza a Szigetre

2011.12.28. 14:54 mgergoo

Hol is lehetne máshol a futóév búcsúztatása, mint a Szigeten? Érdekes dolog ez, én a magam részéről fél éve járok le a klubba, nem hittem volna, hogy ennyire rászokom a szigeti körözése. A szigeti körözésre persze nem lehet rászokni, az egy rettenetes, utálatos és monoton szenvedés. Ami viszont csak a Szigeten van, az a társaság, a Futóklub.

Aki olvasta a blogomat, az tudja, hogy mennyi gondolkozás után tévedtem le nyáron nagy nehezen, hogy mennyire tébláboltam. Sanyoszon kívűl nem is ismert talán senki (ezek a Futóklubos edzők nem neteznek... nem is értem), Sanyosz viszont bemutatott mindenkinek, jött Szasza, DaMartian, Bitliszbá, Azilinha és a többiek. Mire kettőt pislogtam, már ott voltam a társaság közepén és mindenki úgy viselkedett velem, mintha évek óta ismernénk egymást. 

Szóval én azt mondom, hogy két esetben kell lejönnöd a szilveszteri közös futásra:

  • Ha nem voltál még a Futóklubban és csak most ismerkedsz a futással és a közösséggel
  • Ha voltál már a Futóklubban és velünk szeretnéd búcsúztatni a futóévet

Ha még nem voltál a Futóklubban, akkor itt a remek alkalom, hogy megismerkedj velünk, sokat fogunk még találkozni. Ha csak most ismerkedsz a futással, akkor is itt a helyed, hidd el, nagyon motiváló lesz a közösség tagjának lenni, gyere el ismerkedjünk össze. A party része lesz egy fogadalomtétel 2012-re. Kezd az új életet a Futóklubbal, egy komoly 2012-es ígérettel.

Ha már voltál a Futóklubban, akkor nem kell magyaráznom, miért van itt a helyed, ha ráadásul olyan régi motoros vagy, hogy már tavaly is részt vettél a szilveszteri futáson, akkor mindenképpen gyere el, mert szembesülhetsz tavalyi fogadalmaiddal. Csodálkozz rá, hogy mit vártál magadtól tavaly...

Mint, az eddigi eseményeknél, most is fontos, hogy legyél kedves részvételi szándékodat az esemény Facebook lapján is jelezni!

A DKTV visszatekintése a HHH futásra és a szilveszteri invitálás:

15 komment

Címkék: ajánló szilveszteri futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr513501387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pannonfunk 2011.12.28. 16:35:08

Tévedsz, ifjú padawan. Csak az Erő sötét oldala mondatja veled, hogy a szigeten körözgetni utálatos dolog. Hagyd, hogy az Erő világos oldala átjárja a tested, érezd az Erőt, és akkor látni fogod a belső szemeddel, hogy a szigeten körözgetésnél csodálatosabb dolog nincs is. Még ha csak kettesben futtok, Te és a Erő, akkor is csodálatos, ha meg társaság van, akkor meg pláne.

bitliszbá 2011.12.28. 20:32:11

@pannonfunk: Mint már egyszer mondtam vala: a Sziget a mi Central Parkunk- vagy inkább mégse. A Sziget a mi Szigetünk, és Central Park az ő Szigetük (hiszen mégiscsak ez már legalább 800 éve itt van -írásos bizonyítékok szerint). Tehát:gyertek, ahogy Gergő is mondja, meg az a kapucnis ürge, aki 25 éve tart valami 2-3 "magyar rekordot" ,vagy mit... Hja és rendszeresen fut velem a mi Central Parkunkban, vagyis a SZIGETEN!!!! - csak a társaság szemléltetésére...

dvorcsakl 2011.12.28. 22:48:05

Csak szólok, úgy készüljetek, hogy a MAC zárva lesz!

sanyosz 2011.12.29. 10:54:20

@dvorcsakl: Köszi Laci, hogy szóltál, sikerült elintézni, hogy nyitva lesz

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2011.12.29. 15:32:14

Egyfelől baromi szívesen mennék, másfelől lusta disznó vagyok és nem bírom a hétvégi korán kelést. Ha legalább most szabin lehetnék, akkor kialudnám magam addigra, de itt húzom az igát. Ti hogy bírtok hétvégén 9 előtt felkelni? Nekem ez olyan kizárt! Persze, ha verseny van, az más, az módosult tudatállapotot okoz.

pannonfunk 2011.12.29. 20:14:26

@azilinha: Biovekkerek úgyis kivernek az ágyból :) Visszük őket is, nagyon ellene voltak a futásnak, de rábeszéltem őket, hogy elfutnak az állatkertig, ott megnézik az állatokat, utána vissza, ettől teljesen feldobódtak. Vissza lehet, hogy már félig séta lesz, múltkor a 2 km kicsit sok volt nekik, az állatkertig meg vissza meg ugye 3 km lenne.

csétomi 2011.12.29. 22:47:46

@azilinha: nekem meg pont az a bajom az ilyen futásokkal, hogy tízkor még egy hosszú után is már rég zuhanyozok :) Persze azért most jövök!

Földváry Andi 2011.12.30. 11:59:43

Sziasztok! Földváry Andi vagyok, amatőr futó. Mondhatni "magányos" futó, hiszen eddig mindig egyedül készültem fel minden egyes megmérettetésre. Magamról, ha megengedtek pár szót: iskolás koromban még egy iskolakört sem tudtam lefutni. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha futásra adom a fejem, amíg 2007-ben úgy döntöttem, hogy feladom 8 éves szállodás pályafutásomat, valóra váltom gyerekkori álmomat és katona leszek. Igen ám, de a felvételi követelmények között szerepelt a 3200 méter lefutása 16 percen belül. Rémisztő és elsőre elérhetetlen feladatnak tűnt, tudva azt, hogy alig 6 hónapom van a felkészülésre. Úgy kezdtem, mint sokan, pár perc futás, séta, futás, séta, séta, séta, futás, nagyhalál...
Leírhatatlanul boldog voltam, amikor először sikerült 20 percet egyhuzamban lefutnom. Aztán elkapott az a bizonyos "gépszíj". Nem volt megállás. Életem első versenyén a NIKE női futáson a 10 kilométert 53 perc alatt sikerült teljesítenem, majd a Balaton maratonon a félmaratont két részletben 1 óra 53 perc alatt.
Idén november 20-án sikerült a félmaratont lefutnom, igaz nem Siófokon, ahogy terveztem, hanem a Margit szigeten - becsületből, ha már készültem rá - 2 óra 2 perc alatt, amire nagyon büszke vagyok. DK Gergő, nem ismerjük egymást, de olvasom a blogjaidat, Rád gondoltam a 4. körben, mert ugyanolyan térdproblémákkal küszködtem, mint te... Le a kalappal, ahogy végigcsináltad Siófokon!
2012-ben a teljes maraton lefutását tervezem. Ehhez kérném többek között a segítségeteket.
Egy szó, mint száz, nem jó egyedül futni.
Hiszek abban, hogy egy közösségnek hihetetlen motiváló ereje van és képes mindenkiből az önmagához mért maximális teljesítményt kihozni. Ezt tapasztaltam akkor is, amikor a versenyeken hozzámcsapódtak (futottak) számomra ismeretlen emberek, sporttársak és tartották bennem a lelket, amikor magamtól már feladtam volna. Nélkülük biztos nem sikerült volna.
Bocs, hogy ilyen hosszúlére eresztettem, de az év utolsó munkanapján nincs túl sok dolgom - és ezt most remélem a főnököm nem olvassa...
Holnap mindenképpen ott leszek a Szilveszteri futáson, ámbár kicsit izgulok, hiszen egyedül megyek és nem ismerek személyesen senkit. Kérlek biztassatok egy kicsit, hogy lesz helyem ebben a klubban...
Ami tőlem telik - kitartás, jókedv - természetesen megpróbálom maximálisan hozni!

Dormie 2011.12.30. 14:06:32

Sziasztok!

Holnap reggel hány órától lehetne a váltócuccot a futóklubban hagyni? Reggel 9-től futnánk a szigeten.

Köszi

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2011.12.30. 15:48:28

@csétomi: Ha este 10-re gondolsz, akkor nálam is hasonló a helyzet. :-)

szasza75 · http://szasz-a.blog.hu 2011.12.30. 16:43:24

@Földváry Andi: Örülünk, hogy jössz! Sőt annak is örülnénk, ha jönnél, bemutatkoznál, még le is fotózunk :-)

dvorcsakl 2011.12.30. 16:51:36

@sanyosz: öltözni is lehet, vagy csak nem kell a a keritésen átmászni?

m.Era (törölt) 2011.12.30. 17:34:25

nagyon sajnálom, hogy nem tudok holnap futni/koccintani, de IT-szalag miatt már 3 napja sántítok, és nem akarom kockáztatni a tavaszi versenyeket. Gondolok Rátok, BUÉK mindenkinek! :-)

Wolf1973 2011.12.30. 19:05:44

Az ünnepek során elfogyasztott ipari mennyiségű süteménynek köszönhetően felugrott vagy 4 kg + súly hasra és derékra, úgyhogy ott a helyem. De enélkül is mennék. :-)

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2012.01.01. 21:44:11

Büszke vagyok magamra, hogy hajnali 10-re oda bírtam érni. Megérte! :-)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása