Szombati Futóklub: Hármashatárhegy

2012.01.12. 07:44 angelday

A héten szombaton azoknak kedvezünk, akik jobban szeretik a terepet, mint aszfaltot, a Hármashatárhegyre települ ki a Futóklub téli operációja. Az időjárásjelentés szerint csak felhős idő várható, esetleg egy kis hóval, így reménykedünk abban, hogy a múlt szombati hűvös, ám napsütéses időjárás lesz a hétvégén is – esetleg egy kis hangulati csapadékkal.

Az operatív részletek szerintem már fejből is mennek mindenkinek, de azért egy rövid összefoglalás: érkezés 9:45 és 10:15 között, 10:15-től bemelegítés, 10:25-kor pedig irány a hegy! A szervezők két távot is kijelöltek, így a kis és a nagy kör közül lehet választani.

Megközelítés: találka a Fenyőgyöngye parkolóban. Megközelítés: a Kolosy tértől fölfelé a Szépvölgyi úton autóval, vagy a 65-ös busszal a Fenyőgyöngye megállóig (végállomás, 7 perc a menetidő), de a bátrabbak fel is futhatnak bemelegítés gyanánt.

A résztvevő hegyimenőket pogácsával, teával, tombolával és cipőteszttel vár a combig érő sár helyett az igazán SÁRmos Sanyosz, a rezidens MC.

Részvételi szándékotokat kérjük, hogy igazoljátok vissza a Facebookon, hogy tudjuk, kb. hány futóra számíthatunk.

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló hármashatárhegy futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr23538835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása