Vasárnapra programod van

2012.01.20. 09:33 mgergoo

A sátorozás elmarad, pedig már kikészítettem a nyári ruhatáramat, rövid nadrág, rövid póló. Hiányoztok ám nyári bajtársaim, innen üzenem! Nyáron persze a hosszú cuccokra és a hosszú hideg sötétben futásokra vágytam. Mindig az kell, ami nem elérhető. Így megy ez.

A Futóklub eseményt tekintve több rendhagyó dolog is lesz a hétvégi programban. Az egyik, hogy nem a Margit-sziget és nem a HHH a helyszín, hanem a Puskás Ferenc Stadion (lánykori nevén Népstadion) edzőpályáján lesz a találka. Én még nem jártam ott, szerintem sokak vannak így ezzel közölünk. Megint egy exkluzív helyszín, izgulok.

A találka időpontja nem változott: 9.45-re várunk mindenkit. A futás természetesen bemelegítéssel indul, majd 10:10 környékén egy könnyed 3,5 kilit pakolunk a lábunkba és átfutunk a Városligetbe. A tombolát a Ligetben tartjuk, nyereményeket én adom át, megvesztegetésem nem esélytelen, előre szólok. Ligetből lesz csoport, aki visszafut a Puskásba, de lehet még ott is körözni. Fontos, hogy öltözködési lehetőség csak a Stadionban lesz, így készüljetek!

Szokás szerint legyetek olyan aranyosak, hogy jelzitek az esemény Facebook lapján, hogy számíthatunk rátok! 

Szólj hozzá!

Címkék: közösség puskás városliget futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr503573242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása