Újra együtt: közös Futóblogos Yours Truly a Hajógyári-szigeten

2012.02.23. 11:22 mgergoo

Ha megnézted a Dunakeszi YT videóját, és nagyon bántad, hogy nem szerepeltél benne, akkor itt a remek alkalom, hogy te is gyere és fuss velünk! Januárban Dunakeszin egy igazi közösségi bulifutás volt, 111-en futottunk, hihetetlen hangulatban. Ismételjük meg az élményt, vasárnap legyünk még többen a Hajógyári-szigeten! 

A batyu-rendszer marad, legyetek kedvesek frissítőt hozni a közösbe, amit hoztok azt kapjátok vissza! Januárban nagyipari mértékű banánhalom maradt, de kilószám hoztatok szőlőcukrot, ezért ha lehet, most azt felejtsétek otthon, Bitliszbá elhozza a megmaradt egy-másfél tonnát :-) Ismét Nike Futóklub eseményt szervezünk, jönnek az edzők, jön a cipőteszt, ne habozzatok a Nike tesztcipőket összekoszolni a saját cipőtök helyett a Knipl induló után!

"Nyerő csapaton ne változtass" alapon megint körpályán futunk, a bázison frissítő és jól megszokott motivációs atomvillanást jelentő szurkolói pont. A körpálya 2.5km hosszú sík és aszfaltos, balról látható a Nagyszínpad, jobbról a Bahia sátor. Csiripiszli írta és igaza volt, hogy bár az útvonal sík, de azért hegyek vannak, nosztalgiahegyek...

Az első alkalommal is sok helyen leírtam, de tényleg fontos tudni, hogy lehet akár csak egyetlen körre is becsatlakozni, a DK Team tagjai is nagy számban jönnek egy-két körre, nincs is ezzel semmi gond, egyáltalán nem ciki kevesebbet futni, mint 25, vagy 50 kilométer. Egyébként én sem futom le, mert Vajda Zsuzsi megkért, hogy ne fussam le, mert nem illik az edzéstervbe. Azt gondolom, hogy itt megint a közösség a lényeg, a találkozások, beszélgetések, a nevetések, a futás – a YT ennek csak a kulisszákat adja (bármit is jelentsen ez a szó :-) 

Találkozási pont a fent jelölt ponton, szokás szerint 3/4 10-kor. Legyetek kedvesek részvételi szándékotokat jelezni az esemény Facebook lapján.

Végül egy elmélázó kérdés: jövő héten vajon mi lesz a program? Na, mi? (Annyit elárulok, hogy a legutóbbin három lány lett dobogós.)

6 komment

Címkék: közösség sziget yours truly futóklub

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr584123767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csétomi 2012.02.23. 11:38:32

Ezaz! Vizespóló verseny! eltaláltam?

angelday 2012.02.23. 15:47:47

@csétomi: NEM! De te is ott voltál. :D

angelday 2012.02.23. 19:15:49

@Simone Lewis: nézted a friss posztot? :)

KGYuri 2012.02.23. 20:22:36

legyen vasárnap, legyen vasárnap!!! mármint a JUST 30

Simone Lewis · http://uccuneki.blog.hu/ 2012.02.24. 11:47:04

@angelday: Nem, tudtam, hogy ott jól szerepeltek a lányok (saját nevem is ott hangzott el - valószínűleg először és utoljára - eredményhirdetésnél)
:)

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása