Korunk atlétája: DK

2012.03.07. 13:12 angelday

Egy kis hazai PR következik. Február 3-án az Index blog.hu "Hét bloggere" rovatában felbukkant DK, a posztot lehet, hogy ti is olvastátok. Lubics Szilvia ultramaratonistánk (lásd még: Wikipedia) személyesen nem ismeri Gergőt, de megosztotta Facebook falán a posztot és az alábbi hozzászólást fűzte hozzá:

Nekem ő hatalmas példakép! Az, hogy én futok az 50 kilómmal mi ehhez? Van egy srác itt a városban egy éve minden nap látom gyalogolni. Biztos bőven 100 kg fölött kezdte. A múlt héten kocogni láttam. Minimum 30 kilóval könnyebben. Nem akartam zavarni, de megfogadtam, hogy legközelebb megállítom egy kicsit és elmondom neki mennyire csodálom!

Ezt már meglátta DK is, és az alábbi privát üzenetet küldte vissza:

Hatalmas megtiszteltetés ez számomra, őszinte csodálód vagyok. Biztos nem emlékszel rám, de Almádiban a 6 óráson én váltó csapatban futottam és láttalak futni, azóta azt mesélem mindenkinek.

Mire Szilvi:

Kedves Gergő! Örülök, hogy írtál! Már többször nézegettem az írásaidat és nagyon szimpatikus volt számomra. Hatalmas dolog, amit csináltál, csinálsz. Őszintén felnézek rád! A 6 órásról tényleg nem emlékszem, de nagyon örülnék, ha valahol személyesen találkoznánk. Kérlek, ha lesz ilyen alkalom és netán nem vennélek észre, gyere oda hozzám. További jó futásokat és ennyi lelkesedést, ami most van! Üdvözlettel: Lubics Szilvi

Hogy mi ebből a tanulság? Hát csak annyi, hogy soha nem az abszolút eredmények számítanak. Egyébként a szerkesztőségi levelezésben bukkant fel a dolog, Szasza megígérte, hogy bemutatja a két sportolót egymásnak. Itt a vége, fuss el véle. :)

2 komment

Címkék: hét bloggere dk lubics szilvi

A bejegyzés trackback címe:

https://futo.blog.hu/api/trackback/id/tr254292547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nakhchivan 2012.03.07. 13:48:03

"I think this is the beginning of a beautiful friendship."

Futóblog

Ez itt a Futóblog. Szasza, Bitliszbá, SeSam, Szuflavéder és angelday írnak a futásról és a sportról.

Próbáltad már a Futócuccokat?

Tömegsport a Nike-val, velük együtt a Facebookon

  

Nike Running Hungary on Facebook

Friss topikok

süti beállítások módosítása